Pareri CAPTAFER supliment facilitarea absorbtiei de fier. Rezumat prospect.

Captafer, parerea comentariilor din farmaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,62.

1. Sentiment Pozitiv - 2,40
2. Sentiment Negativ- 0,70
3. Sentiment Neutru - 1,90

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Captafer (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,31
Certitudine - 0,58
Grad de inhibitie - 0,18
captafer pareri forumuri absorbtia de fier in anemie

Emotia parerilor referitoare la Captafer (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,61

Potrivit dateleor din prospect Captafer este un supliment alimentar care se administreaza pentru facilitarea absorbtiei de fier.

Studiile clinice au demonstrat ca administrarea Captafer favorizeaza absorbtia de fier din alimente si creste semnificativ rata de fixare a fierului de catre globulele rosii in numai 30-60 de zile de administrare.

Fierul este un element esential cu un rol vital pentru organism. Cele mai frecvente simptome ale carentei de fier sunt cele de oboseala si surmenaj.

O alimentatie neechilibrata sau dificultati in absorbtia fierului pot induce carente ale acestuia, mai frecvent in cazul femeilor fertile, datorita ciclului menstrual, dar si in cazul copiilor si al varstnicilor.

Fierul este prezent in mod natural in aproape toate tipurile de alimente, iar continutul sau este de obicei proportional cu aportul caloric.

Este binecunoscut faptul ca problemele carentei de fier pot creste deoarece doar o cantitate limitata de fier este, de obicei, absorbita si absorbtia este strict legata de regimul alimentar.

Este cunoscut faptul ca introducerea de carne in alimentatie creste absorbtia de fier prezent in alimentatia zilnica.

Recent, s-a demonstrat ca administrarea anumitor oligozaharide provenite din anumite specii de peste marin poate facilita absorbtia fierului prezent intr-un regim alimentar normal.

In fapt, oligozaharidele sunt capabile sa faciliteze absorbtia unei cantitati de fier de 3 pana la 5 ori mai mare decat ar fi fost absorbite in mod normal.

Mod de administrare CAPTAFER: 1 comprimat de 2 ori / zi , inaintea celor 2 mese principale , timp de 2 luni ; dupa aceea , cate 1 comprimat / zi

Strategia de pret face ca suplimentul CAPTAFER sa fie accesibil, fiind, intr-un fel, o promisiune de tipul more quality for the same price.

Avand un pret comparativ cu al altor produse de substitutie directe, Captafer se distinge prin unicitatea sa pe piata in calitate de supliment care, fara a contine fier, e pana la de 5 ori mai eficient in lupta impotriva carentei de fier decat clasicele suplimente.