Pareri Gheara Diavolului adjuvant tratamentul durerilor articulare. Indicatii si Contraindicatii.

Sa ne facem o parere despre Gheara diavolului, o planta medicinala care poate ajuta la uşurarea durerii şi, în unele cazuri, poate imbunătăţi mobilitatea persoanelor care suferă de osteoartrită sau de reumatism degenerativ. 

Calitaţile antiinflamatorii conferite de harpagozidă şi fitosteroli sunt cele care produc acest efect , iar planta este adesea recomandată pentru tratarea cazurilor uşoare de reumatism. 

Gheara Diavolului este folosită extern pentru durerile articulare. Principiile active ajută la stimularea sistemului digestiv, de aceea planta este folosită pentru tratarea indigestiei. Planta ajută şi la probleme de ficat sau vezică biliară.

pareri opinii gheara diavolului recomandari medicale

S-a constatat ca substantele ghearei-diavolului au efect antiinflamator si analgezic. In prezent, rezultatele au fost demonstrate stiintific, iar gheara-diavolului a fost permisa in completarea terapiei pentru afectiunile degenerative ale aparatului locomotor. 

Un alt avantaj al preparatelor cu gheara-dracului: de cele mai multe ori sunt mai bine tolerate decat preparatele chimice, si nu se cunosc contraindicatii in combinatie cu alte medicamente. 

Asadar, gheara diavolului este potrivita pentru tratamentele pe termen indelungat.

Gheara Diavolului, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,62.

1. Sentiment Pozitiv - 2,30
2. Sentiment Negativ- 0,70
3. Sentiment Neutru - 2,00

Terapia cu gheara-diavolului nu este potrivita in cazul durerilor acute spre puternice. In cazul administrarii de preparate cu gheara –diavolului, pacientii trebuie sa retina ca efectele pozitive incep sa apara in medie dupa aproximativ 3 saptamani de tratament.

In general, medicamentele pe baza de extract de gheara diavolului sunt usor de tolerat. Efectele secundare cum ar fi starea de greata, ameteala sau durerile de cap apar doar rareori si la putine persoane.

In timpul sarcinii si a alaptarii, in cazul copiilor mai mici de 12 ani, nu este permisa folosirea preparatelor care contin gheara-dracului. 

De asemenea, interdictia se impune si in cazul ulcerului de stomac si a celui duodenal. 

Pacientii care sunt diagnosticati cu diabet, tulburari cardiace si ale sistemului circulator sau sufera de calculi biliari, ar trebui sa consulte medicul inainte de a incepe administrarea.

In industria farmaceutica actuala, produsele pe baza de Gheara Diavolului pot fi achizitionate sub forma de ceaiuri, pulberi, tincturi, capsule, tablete, geluri si creme pentru aplicare topica, sub forma de substanta activa unica sau in combinatie cu alti compusi.

Acestea sunt deosebit de populare in Germania si in Franta.