Pareri Lapte de Corp Bio Cattier cu Aloe Vera si Primula pretul fermitatii pielii.

Lapte de de corp Bio Cattier cu Aloe Vera si Primula, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,58.

1. Sentiment Pozitiv - 2,40
2. Sentiment Negativ- 0,70
3. Sentiment Neutru - 1,90

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Lapte de de corp Bio Cattier cu Aloe Vera si Primula (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,30
Certitudine - 0,55
Grad de inhibitie - 0,18
Lapte de de corp Bio Cattier cu Aloe Vera si Primula Pareri Forumuri Cosmetica

Emotia parerilor referitoare la Lapte de de corp Bio Cattier cu Aloe Vera si Primula (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Incredere - 0,57

Lapte de de corp Cattier pentru fermitatea pielii cu Aloe Vera si Primula este un produs cosmetic ideal pentru a obtine o piele mai supla, catifelata si mai ferma.

Laptele de corp cu ulei de Primula de seara hraneste si previne imbatranirea pielii.

Uleiul de primula de seara, bogat in acizi grasi esentiali, este cunoscut pentru proprietatile lui de a preveni imbatranirea, consolidand elasticitatea pielii. Pielea este mai ferma si mai neteda.

Uleiul de primulă, cunoscută și ca Oenothera biennis, are multe beneficii pentru piele dar și pentru sănătate în general.

Uleiul de Primula poate fi folosit pentru tratarea bolilor de piele ca spre exemplu, eczema. De asemeni, studiile dermaatilogice arata ca uleiul de Primula poate fi folosit pentru incetinirea imbatrinirii tenului.

Untul de shea este recunoscut pentru calitatile sale reparatoare si protectoare. Hraneste si hidrateaza, previne uscarea pielii, favorizeaza reinnoirea celulara, mentine pielea moale si supla.

Aloe Vera din compozitia laptelui de corpr Cattier are virtuti exceptionale, fiind bogata in vitamine si minerale. Hidrateaza si calmeaza pielea.

Ingrediente compozitie Lapte de de corp Bio Cattier cu Aloe Vera si Primula:

Apa, ulei de floarea-soarelui*, caprylic/capric triglyceride, sorbitan stearate, unt de shea*, distilat de hamamelis*, ulei de primula de seara*, methyl glucose sesquistearate, stearic acid, xanthan gum, parfum, benzyl alcohol, sodium benzoate, citral, geraniol, limonene, linalool. 

Ingredientele marcate cu steluta (*) sunt ingrediente provenite din culturi organice;.

17% din totalul ingredientelor sunt din culturi organice, laptele de corp Cattier continand in total 99,2% ingrediente naturale.

Mod de utilizare Lapte de de corp Bio Cattier cu Aloe Vera si Primula

Aplicati lapte de corp BIO pentru fermitate cu aloe vera si primula Cattier pe pielea curata si uscata, prin masaj usor, pana la absorbtia completa, insistand in zonele uscate.
La momentul analizei pretul unei sticle de 500 ml de Lapte de de corp Bio Cattier cu Aloe Vera si Primula era de aproximativ 52 lei.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.