Pareri MATCHA GREEN TEA Ceai verde organic. Rezumat prospect.

MATCHA GREEN TEA, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,59.

1. Sentiment Pozitiv - 2,30
2. Sentiment Negativ- 0,60
3. Sentiment Neutru - 2,10

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la MATCHA GREEN TEA (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,31
Certitudine - 0,54
Grad de inhibitie - 0,16
MATCHA GREEN TEA pareri forum Ceai verde organic

Emotia parerilor referitoare la MATCHA GREEN TEA (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,55

Ceaiul Matcha este total diferit de ceaiul verde disponibil in magazine, comercializat de foarte multe branduri sub forma de pliculete. 

In zona de sud a Japoniei, frunzele de ceai sunt culese si pregatite pentru consum de catre aceleasi familii, din generatie in generatie, prin metode traditionale. 

Spre deosebire de ceaiul organic Sencha, care este inca relativ usor de procurat, ceaiul organic Matcha se regasește tot mai rar, fiind permanent cautat de cei care pretuiesc calitatile sale unice pentru sanatate.

Ceaiul verde Matcha este bogat in polifenoli. Acestia sunt printre cei mai puternici antioxidanti care ofera organismului o protectie mai buna decat vitaminele C si E, stimuland la maxim sistemul imunitar. 

Mulți profesioniști în medicină, atât oficiali cât și tradiționali, recomandă creșterea cantității de alimente cu conținut ridicat de polifenoli din dietă.

Asta deoarece sunt adesea antiinflamatoare, antioxidante și antibacteriene, printre multe alte beneficii posibile.

Diferite studii au aratat ca polifenolii din ceaiul verde sunt deosebit de puternici, actionand ca un scut pentru organism. 

In plus, s-a dovedit ca ceaiul verde poate scadea semnificativ valorile colesterolului si ale glicemiei. Un alt motiv pentru a bea ceai verde este ca acesta poate ajuta la pierderea in greutate.

Mod de preparare ceai MATCHA GREEN TEA:

Pentru o bautura reusita, spuma trebuie sa fie cat mai ferma. 

Se pun intre 1-2 grame de Matcha in cana (circa o treime de lingurita), apoi se toarna 70-80 ml de apa fierbinte la o temperatura de 80 °C peste pulbere si se amesteca pana cand se obtine imbietorul aspect spumos. 
 
Deoarece contine teina, Matcha are un usor efect stimulator, asadar nu este recomandat consumul inainte de culcare.

Pretul unei cutii de MATCHA GREEN TEA Ceai verde organic, obtinut prin metoda traditionala în provincia Ise, Japonia, 50g era la momentul analizei de aproximativ 140 LEI

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.