Pareri Micropigmentare Sprancenelor si Pigmentarea genelor.

Sa incercam sa ne fecem o opinie despre doua tehnici moderne de tratament cosmetic si anume, pigmentarea genelor si sprancenelor si micropigmentarea (asa numitul tatuaj al sprancenelor).

a) Tatuajul sprancenelor sau Hair Stroke

O persoana care are sprancene rare si subtiri, pe care trebuie sa le contureze cu machiaj zilnic ar trebui sa faca un tatuaj al sprancenelor.

De ce ar trebui sa-l faci

Pe masura ce imbatranim trasaturile noastre isi pierd forma, astfel incat sprancenele de azi, nu vor mai fi aceleasi si peste 10 ani.
pareri medicale tatuajul sprancenelor si pigmentarea genelor

Daca trebuie sa-ti conturezi mereu sprancenele cu creion special si ai trasaturi sterse, atunci tatuarea cu un machiaj special a sprancenelor este un plus.

Micropigmentarea este o tehnica noua de redefinirea sprancenelor, folosita cu succes de cat mai multe saloane. 

Micropigmentarea in sine presupune desenarea sprancenelor, prin tatuare cu pigmenti colorati, care se introduc in straturile superioare ale epidermei, ce raman in piele de la 3 la 5 ani.

Metoda este folosita cu succes pentru redefinirea sprancenelor, conturarea pleoapelor, conturarea si colorarea buzelor ori repigmentarea alunitelor.

O metoda inovativa de tatuarea sprancenelor este cea denumita Hair Stroke. O metoda ce consta in trasarea unor linii ce imita perfect firul de par al sprancenei.

Tendinta trasarii liniilor drepte, in stil Cleopatra a apus demult. Acum, tehnica de micropigmentare si de desenare a firului de par arata mult mai natural si placut.

Insa, ca orice tatuaj si tatuajul sprancenelor implica anumite restrictii.

Expunerea la soare, fara protectie corespunzatoare poate decolora culoarea care nu este permanenta, iar in timp, e nevoie si de retusuri.

Pigmentarea genelor si a sprancenelor

Este indicata persoanelor blonde sau cu gene si sprancene blonde, subtiri, persoanelor alergice la rimel si celor care urasc aplicarea rimelului sau trasarea sprancenelor cu creion ori fard, zilnic.

Beneficiile nuantarii genelor si sprancenelor sunt multiple.

Persoanele cu sprancene blonde vor vedea o schimbare semnificativa. Genele sau sprancenele vor avea un aspect plin si bine definit.

Insa, daca nu apelati la un tehnician cu experienta, pentru astfel de interventii te poti trezi cu vopsea toxica in ochi.

Astfel, specialistii nu recomanda ca aceasta procedura sa se faca in pozitie culcata, deoarece vopseaua poate ajunge usor in ochi. Iar cu sanatatea ochilor nu este de loc de jucat.