Pareri PAPIMI terapie Nanopulse cu efect Antiinflamator si Antalgic. Cel mai puternic aparat de tip PEMF.

PAPIMI, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,59.

1. Sentiment Pozitiv - 2,40
2. Sentiment Negativ- 0,60
3. Sentiment Neutru - 2,00

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la PAPIMI (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,57
Certitudine - 0,31
Grad de inhibitie - 0,17
terapia papimi pareri beneficii si indicatii clinice

Emotia parerilor referitoare la PAPIMI (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,63

PAPIMI este o metoda eficienta pentru recuperarea in regim de urgenta si pe termen lung a pacientilor cu probleme osteoarticulare, dentare si a sportivilor de performanta.

PAPIMI este un generator de impulsuri electromagnetice ce nu se limitează doar la tratamentul şi recuperarea diverselor afecţiuni, ci este o modalitate extraordinar de eficientă pentru menţinerea stării de sănătate.

PAPIMI este o tehnologie Nanopulse, cel mai puternic si rapid aparat de tip PEMF cu efect Antiinflamator si Antalgic in afectiunile osteoarticulare, musculoscheletale, dentare, o recuperare si fizioterapie DE URGENTA mai ales pentru sportivi. 

PAPIMI este prima optiune in toate Protocoalele Oncologice de abordare holistica a afectiunilor oncologice cu rezultate vizibile si rapide. 

Cand mai folosim Papimi? Cand dorim sa evitam interventia chirurgicala sau post chirurgical pentru regenerare celulara accelerata si terapia durerii!

Terapia Papimi promovează unirea osoasă prin inducţie de curent electric, care schimbă permeabilitatea membranei celulare pentru a permite trecerea mai multor ioni. 

Tratamentul cu Papimi creşte, de asemenea, presiunea parţială a oxigenului şi transportul calciului, fiind astfel stimulată repararea şi creşterea cartilajului, prevenind măcinarea oaselor.

Dispozitivul Papimi stimulează osteogeneza celulară (creşterea şi repararea celulară), prin îmbunătăţirea procesului de osificare. 

Impulsurile magnetice unice înalt pulsate intensifică potenţialul celular. Îmbunătăţeşte transferul de energie către celule având ca rezultat reabilitarea totală şi îmbunătăţirea funcţionării normale a corpului.

Impulsurile magnetice pătrund până la 15 cm în ţesutul afectat şi au un puternic efect antiinflamator, decontracturant, antialgic, reduc durerea, îmbunătățesc circulația sângelui. 

Întărirea oaselor prin şedinţe electromagnetice Papimi poate fi urmată de expunerea la soare pentru 10-20 minute pentru a favoriza absorbţia vitaminei D, esenţială în tratamentul osteoporozei.

Aplicatia terapiei Papimi este usoara, fara dureri, non-invaziva, cu foarte putine restrictii, se foloseste deasupra hainelor, temperatura tesutului expus nu creste.

A se nota faptul ca dupa 20 de ani de utilizare a terapiei Papimi nu s-au inregistrat efecte adverse ale aplicatiei campului magnetic iar rezultatele au fost numai pozitive.

MAI POTI CITI