Pareri PUMPAN remediu Homeopatic palpitatii, anxietate si insomnii. Prospect pe scurt.

Sa incercam sa ne facem o parere despre PUMPAN remediu utilizat in mod traditional conform principiilor terapeutice homeopate pentru ameliorarea unor simptome de origine cardiaca, fara afectare organica.

Aceste simptome cardiace pentru care este indicat a se administra Pumpan si anume: palpitatii, dureri retrosternale (in piept), oboseala, dureri de cap, somnolenta, insomnii, iritabilitate, anxietate (stare de panica) nocturna, tulburari circulatorii periferice.

Daca va confruntati cu problemele cardiace enumerate mai sus si nu vreti sa apelati la medicamentele alopate atunci opinia noastra ca merita sa incercati acest remediu homeopat.

Remediul homeopatic Pumpan este indicat administrarii la adulti.
pumpan pareri tratament homeopat anxietate si palpitatii

Este bine de stiut ca de multe ori la initierea tratamentului cu medicamente homeopate poate sa apara o agravare temporara a simptomelor preexistente (agravare initiala), datorita stimularii sistemului imunitar al organismului.

Aceasta stare nu constituie un pericol. Un tratament homeopat continuu, inadecvat, poate determina aparitia unor noi simptome.

Eficacitatea medicamentelor homeopate poate fi influentata de factori generali cu efect nociv asupra stilului de viata, de stimulente, alcool etilic si tutun.

Daca simptomele dumneavoastra se inrautatesc sau nu se imbunatatesc dupa 7 zile de utilizare a Pumpan, va rugam sa va adresati medicului dumneavoastra pentru recomandari.

Compozitie PUMPAN substantele active continute intr-un mililitru sunt: 
  • Crataegus D1 0,2 ml, 
  • Arnica montana D6 0,1 ml, 
  • Kalium carbonicum D6 0,1 ml, 
  • Digitalis purpurea D12 0,1 ml, 
  • Convallaria majalis D12 0,1 ml. 

Un ml contine aproximativ 25 picaturi.

Celelalte componente sunt: alcool etilic, apa purificata .

Pumpan trebuie administrat cu prudenta la femeile gravide sau care alapteaza; pana in prezent nu sunt disponibile informatii legate de posibilele riscuri ale utilizarii Pumpan in timpul sarcinii si alaptarii.

Pumpan contine 50,6 vol % alcool (etanol), adica pana la 160 mg per doza, echivalent cu 4 ml bere, 1,7 ml vin per doza. Poate fi daunator persoanelor cu etilism. Acest lucru trebuie avut in vedere la femeile gravide sau care alapteaza, copii si grupuri cu risc crescut cum sunt pacienti cu boli hepatice sau epilepsie.

Mod de administrare picaturi orale PUMPAN:

Utilizati intotdeauna Pumpan exact asa cum se recomanda in prospect. Trebuie sa discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.

Doza initiala este 10 picaturi, de 3 ori pe zi, timp de maxim 2 luni. Dupa stabilizarea starii medicale, se poate trece la schema de administrare de 2 ori pe zi (doza de intretinere).

La initierea tratamentului homeopat cu Pumpan, pentru afectiunile acute, se administreaza la fiecare 30- 60 de minute (de maxim 8 ori).

Odata cu ameliorarea simptomelor, frecventa administrarii trebuie redusa la de 3 ori pe zi.

Pentru a asigura o eficacitate maxima Pumpan trebuie administrat cu 30 de minute inainte de masa sau cu cel putin o ora dupa masa.

Pumpan poate fi administrat ca atare sau diluat in prealabil intr-o cantitate mica de apa.

Pretul unei sticlute cu picaturi orale Pumpan de 50 ml are pretul de aproximativ 19 lei, care suntem de parere ca nu este deloc exagerat.