ReCardio pareri supliment natural hipertensiune arteriala. Rezumat prospect.

RECARDIO, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,61.

1. Sentiment Pozitiv - 2,30
2. Sentiment Negativ- 1,00
3. Sentiment Neutru - 1,70

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la ReCardio (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,52
Certitudine - 0,30
Grad de inhibitie - 0,12
pareri recardio forumuri suplimente hipertensiune

Emotia parerilor referitoare la ReCardio (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Surpriza - 0,53

Conform prospectului ReCardio este un supliment alimentar cu actiune vasodilatanta care asigura inclusiv o imbunatatire a nivelului de oxigen din sange.

Eficienta ReCardio este una care a fost demonstrata clinic, iar in urma acestor teste clinice a rezultat si ca reactiile adverse sunt putin probabile.

Desigur, asta nu inseamna ca nu e bine sa fim putin precauti si sa facem un set de analize inainte, pentru a fi siguri ca nu suntem alergici la unul dintre ingredientele din compozitia sa.

Ingrediente compozitie ReCardio:
  • Urzica 
  • Paducelul 
  • Vitamina B6
  • Riboflavina (vitamina B2)
  • Tiamina (Vitamina B1)

Toate aceste ingrediente impreuna au actiune sinergica pentru a aduce numeroasele avantaje pe care le-am amintit mai sus.

Urzica de exemplu contine o cantitate mare de vitamine, acizi si alte microelemente active care ajuta in vindecarea bolilor de inima, eliminarea stresului, imbunatatirea circulatiei sanguine si eliminarea cheagurilor de sange. 

Extractul de paducel are rolul de a tonifia muschiul cardiac si de ai imbunatati rezistenta la efortul sustinut. De asemenea, normalizeaza inclusiv nivelul de colesterol din sange.
Tiamina sau Vitamina B1 este o substanta, fara de care sistemul nervos nu poate sa functioneze normal, are o actiune calmanta. Îmbunatateste circulatia sângelui si participa la hematopoieza.

Mod de administrare ReCardio: 2 capsule pe zi

Durata recomandata a curei: 30 de zile.

Daca vom continua tratamentul cu ReCardio se va realiza o imbunatatire a elasticitatii peretilor vaselor de sange, iar cheagurile care s-au format (in cazul in care s-au format) vor fi eliminate. 

Nivelul de hormon al stresului va scade de asemenea, iar in 91% din cazuri s-a dovedit ca sunt tratate inclusiv tulburarile de somn.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.