Recomandari SureSmile pretul indreptarii dintilor. Pareri pozitive.

Analizand parerile pacientilor, se observa ca parere majoritara este ca sistemul SureSmile este unul dintre cele mai moderne tratamente în ortodonție, o adevărată revoluție medicala pentru îndreptarea dinților.

Asta deoarece SureSmile ne oferă posibilitatea personalizării încă din faza de început și, în egală măsură, prin tehnologiile digitale avansate, ne oferă precizie și predictibilitate. 

Un al beneficiu important al SureSmile este reducerea cu 25-30% a timpului de purtare al aparatului dentar. Ceea ce este un aspect care merita luat in seama.
pareri forum indreptarea dintilor suresmile pret avantajos

E important să aveți dinții drepți, atât din punct de vedere estetic, cât și din punct de vedere al sănătății.

Un zâmbet frumos vă poate oferi o stare de bine și mai multă încredere în sine, iar dinții corect aliniați înseamnă o mușcătură corectă.

După tratamentul cu SureSmile veți beneficia de controale gratuite pentru tot restul vieții, atât timp cât respectați indicațiile oferite la sfârșitul tratamentului.

O anumită perioadă de timp va fi necesar să purtați gutiere de contenție pe timpul nopții, pentru a ca dinții să nu migreze din nou.

În primă fază, dinții se scanează 3D și se obțin simulări tridimensionale pe baza cărora vom stabili mișcările necesare pentru ca fiecare dinte să ajungă în poziția dorită.

Astfel, veți putea vedea, încă de dinainte de a începe tratamentul, cum va arata zâmbetul după finalizarea acestuia. 

Ulterior, sârmele aparatului dentar sunt îndoite de către roboți cu o precizie extraordinară și după specificațiile exacte ale ortodontului.

Pentru că totul este extrem de precis, dispar mișcările nedorite care intervin uneori pe parcursul unui tratament clasic. 

Trebuie înțeles faptul că dinții nu se mișcă mai repede, ci se mișcă mai precis și direct în poziția dorită, iar eliminarea mișcărilor nedorite duce la scurtarea timpului alocat tratamentului.

Sistemul SureSmile oferă posibilitatea de a folosi gutiere pentru a face anumite modificări de poziție ale dinților fără aparate fixe.

Gutierele sunt mobile și transparente, mai puțin vizibile și au avantajul că le puteți da jos pe perioade scurte de timp, de exemplu pentru un eveniment!

In concluzie, parerea noastra despre sistemul de indreptare a dintilor, SureSmile se incadreaza a in opinia majoritara gasita pe forumurile de specialitate.

MAI POTI CITI