Recomandari Tratament Natural Starea generala de oboseala si lipsa de energie.

Intrebare: Ce soluţii ne puteţi recomanda pentru starea generală de oboseală, lipsa de energie și vitalitate scăzută?

Raspuns: Este importantă adoptarea unui regim de viaţă cât mai echilibrat care să îmbine o alimentaţie diversificată, cu hidratare eficientă, asigurarea unui somn de calitate (8 ore / noapte) și petrecerea a cel puţin 30 de minute pe zi în aer liber, pe cât posibil asociată cu mișcare.

Dr. Hart Complex de vitamine și minerale + Coenzima Q10 are la bază o formulă completă de nutrienţi esenţiali, ce ajută la menţinerea stării de sănătate, pentru a avea o viaţă activă și o stare de bine; se administrează dimineaţa, pentru a oferi energia necesară întregii zile.

recomandari suplimente pentru starea generala de oboseala lipsa de energie si vitalitate scazuta

Coenzima Q10 este implicată în toate procesele producătoare de energie și în stocarea energiei în celule.

Semnele unei deficiențe de vitamine și minerale includ oboseala, moleșeala, crampele, nervozitatea și insomnia.

Prin formula sa efervescentă, Dr. Hart Complex de Vitamine și Minerale + Coenzima Q10 asigură o absorbție rapidă, cu efect imediat.

O cură de cel puţin o lună de zile, cu Dr. Hart Lecitină 1200 mg ajută la îmbunătăţirea capacităţii de memorare, a funcţiei cerebrale, susţinând totodată funcţia hepatică și menţinând niveluri normale de colesterol și trigliceride.

Lecitina este o substanta asemantoare grasimilor care prin componentele sale colina si inozitololul detine roluri importante in organismul uman.

Rolul cel mai cunoscut al lecitinei este cel din cadrul proceselor de memorie si invatare, insa lecitina mai detine si alte functii importante in organism datorita uneia din componentele sale – colina.