Ce fel de Crema de Protectie Solara pot folosi pentru o fetita de 11 luni.

Inrebare: Ce fel de cremă de protecţie solară pot folosi pentru o fetiţă in varsta de 11 luni? Dar o cremă de protecţie solară care poate fi folosită de toată familia?

Raspuns: Recomandarea specialiștilor in dermatologie pediatrica este ca bebelușii să NU trebuie sa fie expuși la soare în mod direct.

Pentru plimbările în aer liber (evitând intervalul orar 11-16) recomandam produsele de protecţie solară, aplicate cu 15 -30 minute înainte de expunere. 

pareri medicale produse apivita protectie solara bebelusi si copii

Apivita Suncare cremă de protecţie solară pentru bebeluși și copii cu SPF 30 are la bază filtre naturale în proporţie de 100%, UVA și UVB și ingrediente naturale în proporţie de 97%. 

Pentru întreaga familie recomandam L’Erbolario Ulei spray protecţie solară pentru corp cu ulei din seminţe de cactus Opuntia și curmale de deșert SPF 50, UVA, UVB, un ulei invizibil, rezistent la apă și L’Erbolario Cremă de protecţie solară faţă și corp cu extract de mac californian 50+, UVA, UVB, rezistentă la apă.

Cu ulei din seminte de cactus Opuntia si curmale de desert, produsul se prezinta sub forma de spray invizibil ce ofera o protectie excelenta si este foarte practic de folosit. 

Odata ce este pulverizat, picaturile foarte fine vor forma o pelicula invizibila care va lasa o senzatie placuta de confort pe piele (chiar si pe pielea cea mai delicata), fara a lasa urme grase.

Uleiul din curmale de desert este hranitor si protector, unicitatea sa consta în faptul ca ajuta la restructurarea pielii arse de soare, datorita continutului bogat de saponine, flavonoide si acizi organici.

Gama SUNCARE de la APIVITA protejeaza pielea impotriva radiatiilor solare intr-un mod natural si eficient. 

Cu 13 ingrediente active, dintre care extractul de floare de cactus, floarea soarelui si frunze de maslin, produsele au o compozitie naturala de pana la 100%. 

Cu un continut bogat in antioxidanti si filtre naturale organice, acestea protejeaza eficient impotriva radiatiilor UVA si UVB si impotriva imbatranirii pielii.

MAI POTI CITI