NAUZYL pareri comprimate stari de greata si voma. Rezumat prospect.

Nauzyl comprimate orosolubile, parerea comentariilor din farmaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,59.

1. Sentiment Pozitiv - 2,50
2. Sentiment Negativ- 0,60
3. Sentiment Neutru - 1,90

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Nauzyl (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,56
Certitudine - 0,32
Grad de inhibitie - 0,16
Pareri forum Nauzyl comprimate stari de greata si voma

Emotia parerilor referitoare la Nauzyl (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,57

Conform prospectului Nauzyl este un supliment alimentar natural cu un amestec de vitamine din complexul B si citrati, recomandat pentru combaterea starilor de greata si voma cauzate de sarcina, rau de miscare, rau de mare, intoxicatii alimentare, infectii la nivelul stomacului sau intestinelor, migrene sau cetoacidoza.

Intrucat are un profil inalt de siguranta, Nauzyl poate fi administrat si copiilor.

Nauzyl este sigur chiar si in sarcina sau in perioada alaptarii.

De aceea este recomandat de Colegiul American de Obstetrica Ginecologie pentru scaderea starilor de grea]a si voma ce apar pe durata sarcinii.

Nauzyl este un remediu natural in caz de greata si voma cauzate de:
  • sarcina;
  • rau de miscare sau rau de mare;
  • infectii localizate la nivelul stomacului sau intestinelor, intoxicatii alimentare sau alergii alimentare;
  • migrene;
  • cetoacidoza.
Citratul de sodiu si citratul de potasiu din compozitia NUZYL actioneaza sinergic in mentinerea echilibrul pH-ului stomacal. Ele exercita o actiune simptomatica asupra aciditatii gastrice prin modularea gradientul de aciditate corelat cu golirea stomacului.

Vitamina B6 este recunoscuta prin nenumarate studii stiintifice pentru eficienta in reducerea semnificativa a senzatiei de greata si voma, in special pe durata sarcinii.

Vitamina B12 este de asemenea recomandata ca suplimentare in sarcina, deoarece ajuta la formarea celulelor rosii din sange si la buna functionare a sistemului nervos, contribuind la dezvoltarea sanatoasa a creierului a sistemului nervos al copilului.

Vitamina B1 este foarte importanta in special in metabolismul proteinelor si al glucidelor, cat si in functionarea normala a sistemului nervos central si periferic, a aparatului digestiv si a glandelor endocrine, in procesul de crestere, in absorbtia intestinala a grasimilor etc.

Carenta vitaminei B1 in organism duce la scaderea apetitului si a masei corporale, greata, varsaturi, oboseala, probleme ale sistemului nervos. De aceea, este absolut necesara suplimentarea cu vitamina B1 pe durata sarcinii sau in caz de greata si voma.

Mod de administrare Nauzyl: Doza zilnica recomandata este de 1-2 comprimate/zi, in functie de severitatea starilor de greata si voma

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.