ORZUL VERDE pareri forumuri proprietati, benefecii si contraindicatii.

Orzul Verde, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,58.

1. Sentiment Pozitiv - 2,40
2. Sentiment Negativ- 0,60
3. Sentiment Neutru - 2,00

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Orzul Verde (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,52
Certitudine - 0,28
Grad de inhibitie - 0,16
pareri orz verde pulbere formuri tratamente naturiste imunitate

Emotia parerilor referitoare la Orzul Verde (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Incredere - 0,58
Anticipare - 0,53

Considerat a fi un superaliment (promovarea de pe forumuri), orzul verde este recunoscut pentru beneficiile pe care le aduce sanatatii si pentru proprietatile sale vindecatoare.

S-a ajuns la concluzia ca iarba de orz contine surse nutritionale esentiale pentru corpul uman atunci cand lungimea plantei este cuprinsa intre 20 si 30 de cm.

In timpul acestei faze, orzul inglobeaza vitamine din complexul B, alaturi de vitaminele C si E. De asemenea, frunzele contin, printre altele, acid nicotinic, un grad ridicat de fier, calciu, mangan, magneziu si cupru.

Orzul verde nu are contraindicatii!

Orzul verde contine de peste 250 de ori mai multa vitamina A decât salata verde, de peste 25 de ori mai mult potasiu decât bananele, de peste 11 ori mai mult calciu decat laptele, de peste 11 ori mai mult fier decât telina, de peste 7 ori mai multa vitamina C decât portocalele, de peste 10 ori mai multa vitamina B1 decât spanacul, de peste 23 de ori mai multa biotina decât laptele, fiind cea mai bogata sursa SOD - superoxid-dismutaza, o enzima care revitalizeaza organismul, încetineste procesul de îmbarânire si inactiveaza radicalii liberi.

Introducerea in dieta a 5-6 grame de pulbere de orz verde in doua administrari (dimineata si seara) inainte de masa, a generat rezultate inregistrate clinic in cadrul a doua studii stiintifice realizate de oameni de stiinta japonezi si americani.

Exista studii care atesta efectul hipolipemiant si reducerea oxidarii LDL ca urmare a consumului zilnic a cate doua portii de pulbere de orz verde timp de 30 – 40 zile.

Pentru tonifiere si cresterea rezistentei la imbolnaviri, se pot urma cure intensive de 4-6 saptamani cu orz verde mai ales primavara devreme si inainte de intrarea in sezonul rece (cate 2 lingurite de doua ori pe zi).

Pulbere de ovaz verde - Utilizare: ca tonic general, amestecind pulberea cu lichide reci sau la temperatura camerei, sau presarind-o peste salate.

Pentru tonifiere si cresterea rezistentei la imbolnaviri, se pot urma cure intensive de 4-6 saptamini mai ales primavara devreme si inainte de intrarea in sezonul rece (cite 2 lingurite de doua/trei ori pe zi inainte de mese).

La fel in perioadele de convalescenta, de recuperare dupa efort fizic si/sau intelectual intens (competitii sportive, perioade de examene etc).

Preparare pentru administrare pulberea de orz verde: o lingurita de pulbere de ovaz verde se amesteca in 50 – 100 ml apa plata, suc de fructe, sana ori iaurt.

Algeti o pulbere extrem de fina de orz verde si atunci din amestec va rezulta un suc de o culoare verde intens, foarte agreabila.

O astfel de portie se consuma de preferat inainte de masa dimineata si seara.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.


MAI POTI CITI