Pareri BENTONITIN gel calmant arsuri solare cu Bentonita si Aloe Vera. Info prospect.

Bentonitin Laropharm, parerea comentariilor din farmaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,4; Obiectivitate comentarii 2,6; Acuratete 0,62.

1. Sentiment Pozitiv - 2,40
2. Sentiment Negativ- 0,60
3. Sentiment Neutru - 2,00

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Bentonitin (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,41
Certitudine - 0,53
Grad de inhibitie - 0,13
Laropharm Bentonitin Gel calmant pentru arsuri pareri forumuri

Emotia parerilor referitoare la Bentonitin (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Surpriza - 0,56

Conform datelor din prospect, Bentonitin este un gel cu efect de calmare a pielii in cazul arsurilor usoare. (AICI MAI MULTE PRETURI SI OFERTE!)

Calmeaza zona de piele afectata superficial de diferite tipuri de arsuri, avand un efect decongestionant, calmant si reparator.

Bentonitin gel pentru piele cu bentonita si aloe vera este un produs cosmetic ce contine ingrediente recunoscute pentru proprietatile calmante asupra pielii.

Bentonita este compusa din cenusa vulcanica veche, gasita in diferite parti ale lumii, cel mai mare si cel mai cunoscut depozit gasindu-se langa Fort Benton, de unde si numele de bentonita.

Bentonita a fost folosita inca din cele mai vechi timpuri in tratarea afectiunilor medicale, fiind o argila purificata, bogata in alumosilicat natural de magneziu, aluminiu si fier cu proprietati ntiseptice, absorbante, regenerante.

Are o capacitate deosebita de inglobare a celulelor epiteliale necrozate, ajutand la eliminarea acestora si grabind astfel procesele de refacere a pielii afectate.

Aloe Vera (Aloe barbadensis) este cea mai raspandita planta din genul Aloe.Egiptenii si grecii din antichitate utilizau Aloe Vera in cazul ranilor, arsurilor si diferitelor infectii.

Gelul de Aloe se obtine din celulele parenchimatoase ale frunzelor si este compus in principal din apa (98.5%) si polizaharide, dar si aminoacizi, lipide, steroli, taninuri si enzime.

Uleiurile volatile de Busuioc (Ocimum basilicum) si Lavanda (Lavandula angustifolia) in combinatie cu Aloe Vera (Aloe barbadensis), Patlagina (Plantago major) si Bentonita au actiune benefica in calmarea zonei de piele afectata superficial de diferite tipuri de arsuri: provocate de expunerea prelungita la soare, arsuri termice, arsuri chimice minore.

Mod de utilizare BENTONITIN gel: uz extern, aplicatii cutanate locale,in strat subtire, pe zona afectate de 2-3 ori pe zi.

La momentul analizei Laropharm Bentonitin Gel calmant pentru arsuri tub 40g avea pretul de aproximativ 11 lei.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.