Pareri Gel Gheara Diavolului si Untul pamantului de la Fares. Rezumat prospect.

Fares Gel Gheara Diavolului si Untul pamantului, L94 parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,59.

1. Sentiment Pozitiv - 2,40
2. Sentiment Negativ- 0,60
3. Sentiment Neutru - 2,00

Emotia parerilor referitoare la Gel Gheara Diavolului si Untul pamantului (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,60
Surpriza - 0,53

Conform prospectului gelul de ghiara diavolului si untul pamantului contribuie la eliminarea discomfortului articular, mentine mobilitatea si flexibilitatea articulatiilor.

pareri gel fares gheara diavolului si untul pamantului forumuri reumatismGelul de Gheara Diavolului si Untul pamantului are actiune antiinflamatore este cicatrizant si analgezic. (Vezi Aici Pretul)
Gelul cu Gheara Diavolului si Untul pamantului este recomandat a se utiliza in principal in tratamentul reumatismului, durerilor articulare si musculare, entorse.

Untul pământului, cunoscut în popor sub denumirea de fluierătoare, brie sau ușoarea-pământului, este o planta medicinala folosite în tratamentele împotriva afecțiunilor reumatice, durerilor de spate, sinuzitei și pneumoniei. 

Gheara diavolului este unul din cele mai puternice remedii naturale împotriva durerilor, reusind, prin proprietatile sale antiinflamatorii si analgezice, sa îmbunatateasca mobilitatea persoanelor care sufera de osteoartrita sau de reumatism degenerativ.

Denumirea de gheara diavolului i se trage de la fructul sau spinos, care are o forma aparte: este oval si incapsulat intr-o coaja lemnoasa, cu doi spini centrali mari si doua randuri laterale de 12-16 tepi, in forma de gheara.

Mod de utilizare Fares Gel Gheara Diavolului si Untul Pamantului:

Se aplica local de 2 ori pe zi, masând usor. Nu se aplica pe rani deschise.

Contraindicatii: în caz de alergie la unul dintre componenti.

Mod de pastrare: la loc uscat si temperatura mediului ambiant.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.

MAI POTI CITI