Pareri Herpeset Spray Homeopat tratamentul Herpesului. Informatii prospect.

Herpeset Spray Homeopat, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,7; Obiectivitate comentarii 2,3; Acuratete 0,58.

1. Sentiment Pozitiv - 2,20
2. Sentiment Negativ- 0,90
3. Sentiment Neutru - 1,90

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Herpeset Spray Homeopat (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,51
Certitudine - 0,36
Grad de inhibitie - 0,16
pareri forum herpeset spray homeopat tratament natural herpes bucal

Emotia parerilor referitoare la Herpeset Spray Homeopat (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,53

Conform prospectului spre deosebire de gama larga de medicamente impotriva herpesului care se adreseaza ameliorarii doar anumitor simptome, ingredientele homeopate din Herpeset usureaza o varietate de simptome.

Daca il folositi regulat timp de 4 pana la 6 luni, Herpeset va ofera o ameliorare a simptomelor provocate de herpes si reduce semnificativ ulceratiile de la nivelul cavitatii bucale.

Herpeset este un spray cu pulverizator, homeopat, care se aplica sublingual si care se absoarbe rapid in vasele de sange. 

Ca si mod de administrare producatorul recomanda sa pulverizati de doua ori/administrare, de trei ori pe zi, sublingual pentru a ajuta la accelerarea procesului de vindecare a herpesului. 

Este indicat sa pastrati mereu cu dumneavoastra un flacon de Herpeset si sa-l utilizati atunci cand simtiti ca urmeaza sa apara o eruptie herpetica, in loc sa asteptati pana cand devine un herpes puternic.

Ingrediente compozitie spray Herpeset
  • Rhus tox- reduce inflamatiile si mancarimile asociate cu besicile
  • Capsicum (Cayenne Pepper): Amelioreaza durerea
  • Echinacea Augustifolia (Purple Cone Flower): Polizaharidele solubile in apa din compozitia plantei intaresc sistemul imunitar celular sporind fagocitoza macrofagelor. Exista mai multe polizaharide imunostimulatoare anti-inflamatoare extrase din Echinacea, in special inulina.
  • Pyrogenium: Accelereaza vindecarea abceselor
  • Apis Mellifica: Usureaza arsurile, durerile si inflamarea
  • Acidul Nitric: ajuta la vindecarea crapaturilor si a sangerarilor.Acidul nitric mai ajuta la uscarea ranilor deschise si impiedica raspandirea leziunilor.
  • Baptista (Wild Indigo): Reduce aparitia ulceratiilor la cavitatea bucala

Herpeset contine un amestec sigur de plante naturale, conservat in alcool organic de porumb. Nu exista nici un risc sa capatati o alergie la grau.

ATENTIE! Cu toate acestea, Herpeset nu este nici o formula magica, care va va vindeca de herpes intr-o saptamana sau doua.

Herpeset, impreuna cu alte produse, are nevoie de o perioada mai mare de timp pentru a avea efectul scontat, asa ca este necesara folosirea regulata si de determinare pentru a va trata de herpesul genital.

La fel ca si in cazul altor tratamente antiherpes, nu aveti garantia ca Herpeset va functiona la fel pentru toata lumea, pentru ca organismul persoanelor reactioneaza diferit la tratamente diferite. 

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.