Pareri Implant dentar multiplu Straumann Pro Arch, adus in Romania de clinicile Dent Estet.

Sa incercam sa ne facem o parere despre principalele beneficii ale sistemul de implant dentar multiplu Straumann® Pro Arch, introdus în premiera în România de clinicile Dent Estet.

Academia Americana de Implantologie Dentara este de parere aceste sisteme de implat reprezinta singura solutie de tratament care înlocuieste mai multi dinti lipsa si care reda în proportie de 99% functionalitatea si estetica naturala a zâmbetului.

Sistemul de implant multiplu Straumann Pro Arc are imensul avantaj de a oferi o reconstrucţia completă a danturii în numai 24 de ore, plus o serie de şapte benficii unice în acest domeniu.

implant dentar staruman pro arch pareri forum parodontoza
1. Pacientul pleacă de la prima vizită la stomotalog cu o lucrare protetică fixă din 10 coroane dentare din acrilat (lucrarea finală, din 12 coroane de zirconiu, urmează să fie pusă peste 6-8 luni).

2. Inventat de către Straumann Group, special pentru implantologia dentară, materialul Roxolid folosit de Straumann PRO Arch oferă excelente proprietăţi mecanice şi rezistenţă sporită, spre deosebire de alte sisteme de implant.

3. Materialul Roxolid este suplimentat de suprafaţa SLActive a sistemului de implant multiplu Straumann® PRO Arch, oferind astfel osteo-integrare, în jumătate din timpul necesar altor sisteme, şi proprietăţi de vindecare incredibile.

4. Este eliminată necesitatea unor operaţii complexe precum adiţia de os, repoziţionarea de nerv etc. şi a altor tratamente auxiliare implantului dentar.

5. Garanţie pe viaţă, oferită de către producătorul Straumann Group, pentru componenetele sistemului de implant.

6. Costuri predictibile – prin proceduri clare şi etapizate explicate de către medicul stomatolog, pacientul cunoaşte toţii paşii tratamentului şi costurile aferente acestuia.

7. Efecte estetice deosebite – aspectul feţei se îmbunătăţeşte şi este vizibil întinerit.