Pareri MYDIET Proteine premium pentru dieta. Informatii prospect.

MYDIET, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,61.

1. Sentiment Pozitiv - 2,50
2. Sentiment Negativ- 0,80
3. Sentiment Neutru - 1,70

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la MYDIET (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,56
Certitudine - 0,31
Grad de inhibitie - 0,18
Pareri Forum MYDIET Proteine premium pentru dieta

Emotia parerilor referitoare la MYDIET (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,64

MYDIET este un amestec superior de proteine – Micelle X™, D-Celle™ (zer micelar) și izolat nativ din zer – este dovedit științific că ajută ajută la creșterea și menținerea masei musculare.

Plin de ingrediente cercetate și foarte populare, suplimentul pentru sportivi MYDIET este disponibil în patru variante gustoase, printre care Milkshake de Căpșuni, Brownie de Ciocolată și Caramel Sărat.

Mydiet este formula optimă pentru persoanele care vor să își păstreze aportul proteic ridicat în timp ce intră în formă și scapă de kilogramele nedorite.

Amestec superior de proteine: o dietă bogată în proteine este foarte importantă dacă vrei să fii în formă. Cu greu vei găsi altă formulă mai performantă, care te va ajuta să crești și să menții masa musculară.

1) Glucomannan: fibre dietetice care susțin scăderea în greutate atunci când sunt combinate cu o dietă adecvată.

2) Acid pantotenic (vitamina B5): contribuie la metabolismul normal al energiei, performanțele mentale și la reducerea oboselii.

3) DigeZyme: un amestec de enzime conceput științific (amilază, lactază, celulază, protează, lipază) care transformă proteinele în aminoacizi în timp ce sunt digerate, pentru a construi masa musculară din corp.

4) Extract de scorțișoară 30:1: mai concentrat decât scorțișoara fină normală (rație 30:1), oferă un echivalent de 6g de scorțișoară per porție.

5) CLA pudră: acidul linoleic conjugat este un acid gras natural derivat din uleiul de șofran. CLA se regăsește natural în multe produse lactate și din vită.

6) Pudră de ceai verde matcha: ceaiul verde este originar din China și este un supliment foarte popular, disponibil aici într-o formă ușor de consumat. Conține polifenoli importanți pentru organism.

7) Colină: ajută la transformarea grăsimilor în energie prin asigurarea metabolismului normal al lipidelor. Colina oferă deasemenea un boost pentru obiectivele de scădere în greutate 

Mod de administrare MyDiet proteine premium pentru dieta

Este recomandat consumul de proteine cu 30-60 de minute după antrenament.

Amestecati 1 cupa mare (35g) cu 200 ml de apa intr-un shaker Myprotein si consuma pe stomacul gol sau cu 30 de minute before inainte si/sau dupa antrenament pentru a profita la maximum de beneficii.

Glucomanan contribuie la slabire in contextul in care este parte dintr-o dieta cu deficit caloric. Efectul benefic este obtinut printr-un consum zilnic a 3g de in trei doze a cate 1g fiecare. 

Se recomanda a fi consumate impreuna cu 1-2 pahare de apa, inaintea meselor si in contextul unei diete cu deficit caloric.

Pretul unei cutii de 1 kg cu pudura dietetica MYDIET era la momentul analizei de 159 lei.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.