Pareri Vitamine si minerale efervescente NATURALIS Votate produsul anului 2018

Vitaminele si mineralele efervescente NATURALIS au fost votate Produsul Anului in categoria Suplimente alimentare vitamine si minerale in cadrul unui studiu realizat online, pe 29 de categorii, de Exact Business Solution.

Studiul a fost pe un esantion de 7100 de consumatori romani, reprezentativ pentru populatia din mediul urban cu varsta cuprinsa intre 18 si 54 ani, utilizatori de internet. Eroarea maxima de esantionare este +/-1.2%. 

Studiul a avut loc in perioada 16 aprilie - 21 mai 2018. Criteriile de selectie au fost: inovatie, atractivitate, satisfactie. 
pareri forumuri vitamine minerale naturalis

Toate aceste vitamine si minerale pot fi gasite DOAR in farmaciile Catena!

Dar sa ne facem o scurta parere despre fiecare produs din gama Vitamine si minerale efervescente NATURALIS

1) Calciu + Vitamina D Naturalis

Calciul - important in mentinerea sanatatii oaselor si a dintilor. Ajuta la functionarea corecta a muschilor, mentinerea unei bune neurotransmisii si la buna functionare a enzimelor digestive. Contribuie la coagularea normala a sangelui si la metabolismul energetic.

Vitamina D contribuie, de asemenea, la mentinerea sanatatii oaselor si a dintilor si ajuta la functionarea corespunzatoare a sistemului imunitar.

2) Vitamina C 1000 + Zinc Naturalis

Sustine buna functionare a sistemului imunitar si a sistemului nervos. Acest supliment alimentar, cu gust revigorant de lamaie, amelioreaza starea de oboseala, imbunatateste memoria si puterea de concentrare. Are rol de mentinere a sanatatii oaselor, pielii, parului si unghiilor

3) Magneziu + Vitamina B6

Protejeaza sistemul nervos, contribuind la reducerea oboselii, si ajuta la functionarea corecta a sistemelor muscular si osos. 

Combinatia de magneziu si vitamina B6 sustine sistemul imunitar si regleaza activitatea hormonala. Comprimatul dizolvat in apa are o aroma placuta de mandarine
4) Multivitamine si Minerale Naturalis

Este combinatia echilibrata de 17 vitamine si minerale esentiale pentru functionarea optima a organismului. 

Aduce un plus de sanatate, sprijinind sistemele imunitar si nervos: protejeaza inima, regleaza activitatea hormonala si sutine sanatatea dintilor, parului, unghiilor, pielii, etc. 

Comprimatele de multivitamine si minerale Naturalis au aroma racoritoare de portocala.

5) Calciu + Magneziu + Zinc + Vitamina D Naturalis

Asigura nutrienti indispensabili organismului. Calciul este esential pentru sanatatea oaselor si a dintilor si ajuta la functionarea corecta a muschilor. 

Magneziul sustine functionarea sistemului nervos, iar zincul contribuie la sanatatea pielii, parului si a unghiilor. 

Vitamina D ajuta la absorbtia calciului, fiind esentiala pentru un sistem imunitar puternic.