ProCalmin pareri gel cu efect de calmare in cazul intepaturilor de insecte. Info prospect.

ProCalmin gel calmant, parerea comentariilor din farmaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,60.

1. Sentiment Pozitiv - 2,40
2. Sentiment Negativ- 0,70
3. Sentiment Neutru - 1,90

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la ProCalmin (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,32
Certitudine - 0,56
Grad de inhibitie - 0,17
pareri procalmin gel calmant intepaturi insecte

Emotia parerilor referitoare la ProCalmin (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Incredere - 0,55

Potrivit prospectului, ProCalmin Laropharm este un gel cu efect de calmare a pielii in cazul intepaturilor de insecte.

Prin formula sa pe baza de extract de rozmarin salbatic si ulei esential de lime, gelul ProCalmin ajuta in cazul intepaturilor de tantari, muste, tauni, albine sau viespi si calmeaza senzatiile neplacute asociate acestora.

ProCalmin este solutia ideala sub forma de gel cu efect racoritor, care calmeaza pielea in cazul intepaturilor de tantari, muste, tauni, albine sau viespi.

Formula sale pe bază de extract de rozmarin sălbatic şi ulei esenţial de lime ajută în cazul înţepăturilor de insecte precum ţânţari, albine sau muşte şi calmează senzaţiile neplăcute care vin odată cu acestea.

Rozmarinul sălbatic ce se găseşte în compoziţia acestui gel ajută la închiderea unor răni, cicatrizându-le într-un timp relativ scurt. 

De asemenea, planta medicinală este recunoscută pentru reducerea umflăturilor în mod rapid, calmând totodată şi durerea. 

Dacă muşcătura de insectă este însoţită de o simptome precum senzaţie de frig, amorţeală, iar locul capătă o culoare albăstruie, este indicat să alternezi tratamentul cu infuzie din rozmarin sălbatic.

Mod de utilizare gel ProCalmin:  se aplica pe zona afectata de întepatura, prin masaj usor, pâna când aceasta este abrsobita completa în piele. Are un efect racoritor, calmant si nu irita suplimentar pielea.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.