Wormex pareri Sirop pentru eliminarea rapida a parazitilor si viermilor intestinali. Info prospect.

Wormex Sirop, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,60.

1. Sentiment Pozitiv - 2,50
2. Sentiment Negativ- 0,80
3. Sentiment Neutru - 1,70

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Wormex Sirop (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,31
Certitudine - 0,55
Grad de inhibitie - 0,13
pareri wormex sirop forum viermi intestinali

Emotia parerilor referitoare la Wormex Sirop (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Anticipare - 0,60

Conform prospectului, Wormex este un sirop 100% natural avand in compozitie 11 extracte de plante care actioneaza eficient pentru eliminarea rapida a parazitilor/viermilor intestinali si a oualor acestora (giardia, limbrici, oxiuri, etc).

Foarte important este faptul ca este un sirop lipsit de reactii adverse si contraindicatii care se poate administra la orice copil cu paraziti intestinali, fara a afecta functia hepatica (nu necesita monitorizarea transaminazelor pe durata tratamentului).

Indicatii administrare Sirop Wormes tratament paraziti si viermi intestinali parazitoze intestinale determinate de:
  • Giardia Lamblia
  • Ascaris Lumbricoides (limbrici)
  • Enterobius vermicularis (oxiuri)

Mod de administrare Sirop Wormes
  • 1 an – 3 ani: 5 ml de 2 ori pe zi, cu apă
  • 3 – 6 ani: 5 - 7.5 ml de 2 ori pe zi, cu apă
  • 6 – 12 ani: 10 ml de 2 ori pe zi, cu apă
  • > 12 ani: 10 – 15 ml de 2 ori pe zi, cu apă

În cazuri rare când este necesară administrarea la copiii cu vârsta sub 1 an, doza pentru aceştia este de 2.5 ml de 2 ori pe zi, cu apă.

Durata tratamentului cu siropul WORMEX este de minim 2 săptămâni, preferabil 4 săptămâni pentru eliminarea completă a paraziţilor şi a ouălor acestora. Cura se poate repeta după 3-6 luni, în funcţie de simptomatologie.

Cele 11 plante din compozitia Wormex actioneaza in modul urmator:

1) Embelia ribes este descris în Ayurveda ca cel mai bun tratament împotriva viermilor intestinali. Actioneaza la nivelul gonadelor viermilor, împiedicând multiplicare lor. Studii clinice au demonstrat o eficienta mai buna a acestui extract comparativ cu piperazine citrat împotriva Pheretima posthuma.

2) Cyperus rotundus – efect benefic în reducerea simptomelor legate de parazitii intestinali: diaree, lipsa apetit, dureri abdominale, balonari. Poseda si moderat efect antihelmintic.

3) Ocimum sanctum – contine uleiuri volatile si eugenol, cu activitate antihelmintica. Studii clinice experimentale au demonstrat eficienta similara cu levamisol împotriva nematodelor.

4) Butea frondosa – contine un alkaloid denumit palasonin cu efect dovedit antihelmintic, în special în infestarile cu viermi rotunzi (Ascaris lumbricoides). Studii in vitro au demonstrat actiune antihelmintica comparabila cu albendazol.

5) Picrorhiza kurroa – efect antihelmintic, dublat de un excelent efect hepatoprotector si anticolestatic, demonstrat prin numeroase studii clinice.

6) Swertia chirayata – efect hepatoprotector si antihelmintic. Studii clinice in vivo au demonstrat o reducere semnificativa a oualor de nematode în fecale dupa administrarea de Swertia chirayata

7) Apium graveolens – eficient în special în prevenirea recurentei parazitilor intestinali

8) Carum carvi (chimen) poseda efect vermifug dovedit clinic. De asemenea actioneaza eficient în combaterea simptomelor parazitozelor intestinale datorita efectelor antispastic, antihistaminic, carminativ si de stimulare a apetitului.

9) Holarrhena antidysenterica – actioneaza excelent în dizenteria provocata de Entamoeba. Poseda si efect antihelmintic.

11) Gardenia gummifera – efect antihelmintic, antimicrobian (Escherichia coli) si antialgic.

12) Punica granatum – contine un grup de alkaloizi denumit pelletierine cu proprietati antihelmintice deosebite, în special împotriva Taenia saginata. 

De asemenea reduce semnificativ simptomele asociate: discomfort abdominal, flatulenta, nervozitate.

Pretul unei sticlute de Wormex 200ml era la momentul analizei de aproximativ 39 lei.