Pareri BABYHALER inhalarea medicamentelor la copii cu varsta mica. Instructiuni de folosire.

Babyhaler, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,59.

1. Pareri Pozitive - 2,60
2. Sentiment Negativ- 0,80
3. Sentiment Neutru - 1,60

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Babyhaler (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,57
Certitudine - 0,31
Grad de inhibitie - 0,15
babyhaler pareri inhalator copii mici manual utilizare

Emotia parerilor referitoare la Babyhaler (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,60
Surpriza - 0,52

Conform manualului de utilizare Babyhaler este un dispozitiv meeical utilizat in cazul copiilor cu varsta mica pentru a permite inhalarea medicamentelor.

Babyhaler prezinta o masca faciala moale care se poate aplica usor pe nasul si gura copilului.

Dispozitivul medical Babyhaler va ajuta sa va asigurati ca acesta primeste doza corecta de medicament. La momentul analizei de sentiment pretul inhalatorului Babyhaler era de aproximativ 110 lei. (AICI mai multe OFERTE si Preturi)

Manual de utilizare BABYHALER pe scurt

Pregatirea aerosolului:
2. Indepartati capacul piesei bucale si agitati bine aerosolul.
3. Impingeti usor aerosolul in suportul acestuia. Piesa bucala a aerosolului trebuie indreptata spre Babyhaler.

Administrarea medicamentului:
4. Dupa ce medicul v-a spus cate doze de medicament trebuie administrate copilului, administrati fiecare doza la timpul potrivit. Tineti copilul si asigurati-va ca acesta este asezat intr-o pozitie stabila.
5. Tineti Babyhaler la nivelul aratat in imagine. Apasati aerosolul cu policele o data pentru a elibera doza de medicament in Babyhaler. Cat mai repede posibil...
6. Asezati usor dar sigur masca faciala pe nasul si gura copilului. (Mentineti Babyhaler intr-o pozitie comfortabila atat pentru dumneavoastra cat si pentru copil). Mentineti aceasta pozitie pana cand copilul a respirat de 5-10 ori (aproximativ 15 secunde). Puteti numara respiratiile prin urmarirea miscarilor valvei o data cu fiecare respiratie. Scoateti apoi masca de pe fata copilului dumneavoastra.
7. Daca medicul a prescris doua doze, repetati etapele 5 si 6.
8. Scoateti aerosolul din Babyhaler. Puneti Babyhaler in punga protectoare de nylon. Puneti capacul piesei bucale pe inhalator.

Indepartarea Babyhaler:

a. Verificati ca aerosolul sa nu fie in Babyhaler. Scoateti usor masca faciala.

b. Indepartati urmatoarea piesa prin apasarea clamelor cu degetul mare si aratator si scoateti usor piesele de plastic.

c. Pentru a separa cele doua parti care au ramas, apasati cele doua clame si scoteti-le cu grija.

d. Pentru a indeparta valva albastra din interior, stringeti usor cu degetele mare si aratator centrul acesteia si scoateti suportul. Pentru a evita deteriorarea valvelor, manevrati-le intotdeauna cu grija si tineti-le de partea centrala, nu de margini.

e. Pentru a indeparta valva albastra exterioara, deschideti capacul acesteia, strangeti centrul valvei usor si scoateti suportul.

Curatarea pieselor:

f. Curatati piesele utilizand o solutie sau comprimate de sterilizare pentru copii, sau un sapun moale. Clatiti apoi piesele cu apa calduta. Valvele trebuie manevrate cu grija.

g. Lasati piesele la temperatura camerei pana la uscarea completa. Nu le puneti intr-un loc incalzit pentru o uscare mai rapida.

Verificarea pozitionarii corecte a valvelor:

1. Pentru a verifica valva exterioara, ridicati capacul acesteia si asigurati-va ca aceasta este intinsa.

2. Pentru a verifica valva din interior, scoateti piesa din varful Babyhaler prin apasarea clamelor de langa valva si desfaceti cu grija cele doua piese. Asigurati-va ca valva este intinsa. Reasamblati apoi cele doua piese.

3. Verificati din nou Babyhaler (vezi Verificarea valvelor de pe cealalta parte a prospectului). Daca una din valve nu functioneaza, aceasta trebuie inlocuita (vezi Cum se inlocuieste o valva).

Manevrarea valvelor:

Manevrati valvele intotdeauna cu grija. Tineti-le de partea centrala, nu de margini. NU le expuneti la temperaturi ridicate, caldura sau frig. NU le puneti in apa fierbinte.

Cum se curata Babyhaler:

Este important sa curatati Babyhaler in mod regulat - cel putin o data pe saptamana. Aceasta inseamna demontarea Babyhaler, curatarea pieselor si reasamblarea lor.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.

MAI POTI CITI