MASKrym pareri emulsie anti-acnee profilaxia complicatiilor acneei. Info prospect, pret.

MASKrym Solartium, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,61.

1. Pareri Pozitive - 2,60
2. Sentiment Negativ- 0,80
3. Sentiment Neutru - 1,60

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la MASKrym (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,54
Certitudine - 0,31
Grad de inhibitie - 0,19
pareri forumuri maskrym emulsie anti acnee 50-ml

Emotia parerilor referitoare la MASKrym (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Anticipare - 0,58

Potrivit informatiilor din prospect, MASKrym este un dispozitiv medical special creat pentru profilaxia complicatiilor acneei induse de factorii externi.

MASKrym creeaza o pelicula invizibila non-ocluziva care izoleaza si protejeaza pielea de actiunea factorilor externi care pot determina o agravare a simptomelor acneei.

Maskrym de la Solartium este o emulsie antibiotica recomandata tenului sensibil pe baza de clindamicina, un antibiotic din clasa lincosamidelor ce actioneaza asupra germenilor anaerobi si grampozitivi implicati in acnee sau foliculita.

Maskrym emulsie anti-acnee este indicata pentru tratamentul formelor moderate pana la severe ale acneei la pacientii cu tenul sensibil, intolerant la preparatele antiacneice si in foliculitele bacteriene cu germeni grampozitivi.

Maskrym inhiba inmultirea la nivel local a bacteriilor Propionibacterium acnes si stafilococilor gram pozitivi  care cauzeaza foliculita la nivelul fetei, scalpului, trunchiului, membrelor superioare si inferioare.

Mod de utilizare MASKrym: se recomanda 1-2  aplicari pe zi pe zonele ce necesita tratamentul, distribuind produsul uniform

La momentul analizei opiniilor pretul MASKRYM EMULSIE ANTI-ACNEE, 50 ML era de aproximativ 55 lei.

MAI POTI CITI