Pareri AntiHerpes Roll-On actiune antivirala directa in herpes. Info prospect, preturi.

AntiHerpes roll-on PlantaMed, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,59.

1. Pareri Pozitive - 2,50
2. Sentiment Negativ- 0,60
3. Sentiment Neutru - 1,90

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la AntiHerpes Roll-On (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,31
Certitudine - 0,56
Nesiguranta - 0,18
Pareri AntiHerpes Roll-On forumuri herpes

Emotia parerilor referitoare la AntiHerpes Roll-On (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,57
Anticipare - 0,53

Antiherpes Roll-On conține in compozitie un extract alcoolic special, din scoarță de stejar (Quercus cortex) și rădăcină de lemn dulce (Glycyrrhiza glabra) . 

Combinația dintre aceste produse naturale are efect de împiedicare a acțiunii virusurilor herpetice, de calmare și regenerare a tegumentelor și mucoaselor.

Acest efect este sinergic susținut de dexpanthenol, o substanță cosmetică din roll-on care stimulează cicatrizarea și vindecarea leziunilor.

AntiHerpes Roll-On acționează direct si eficient asupra mecanismelor de multiplicare virală, împiedicând multiplicarea virusului herpetic

AntiHerpes Roll-On calmează usturimea, durerea și mâncărimea provocate de apariția herpesului, împiedicând avansarea leziunilor

Are efect antiinflamator; infecția virală este oprită prin acțiune astringentă și antivirală directă

Mod de utilizare AntiHerpes Roll-On PlantMed: 

Se aplică soluția pe zonele afectate din prima zi, cât de des posibil, în fiecare oră; în următoarele 2 zile, se aplică o dată la 2 ore, iar în continuare de 3 ori pe zi.

Folosit corect, poate diminua neplăcerile din primele două zile, pielea se va vindeca și regenera, iar evoluția spre apariția crustelor poate fi evitată.

Roll-on antiherpes, 10 ml, Plantamed avea la momentul analizei recenziilor pretul de aproximativ 24 lei in farmaciile Tei din Bucuresti.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.

MAI POTI CITI