Pareri ANTINEVRALGIC Forte analgezic care reduce febra. Rezumat prospect.

Antinevralgic Forte, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,58.

1. Sentiment Pozitiv - 2,50
2. Sentiment Negativ- 0,50
3. Sentiment Neutru - 2,00

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Antinevralgic Forte (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,56
Certitudine - 0,30
Grad de inhibitie - 0,18
antinevralgic forte pareri forum analgezice

Emotia parerilor referitoare la Antinevralgic Forte (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,58
Anticipare - 0,53

Conform informatiilor din prospect, Antinevralgic Forte este un analgezic, reduce febra si este un medicament cu efect antiinflamator (antiinflamator nesteroidian / analgezic).

Antinevralgic Forte contine trei substante active: paracetamol, acid acetilsalicilic si cafeina. Paracetamolul amelioreaza durerea si reduce febra.

Acidul acetilsalicilic amelioreaza durerea, reduce febra si are efecte antiinflamatorii. Cafeina contracareaza simptomele de oboseala, promoveaza motivatia si performanta mentala.

Cafeina din compozitia Antinevralgic Forte scurteaza timpul pana la inceputul actiunii acidului acetilsalicilic si paracetamolului si, de asemenea, potenteaza efectele lor.

Aceasta combinatie de substante active, este mul mai eficienta decat utilizarea substantelor separat (paracetamol sau acid acetilsalicilic sau cafeina) sau a combinatiei duble (paracetamol si acid acetilsalicilic). Aceasta combinatie scade cantitatea de analgezice necesara pentru asi face efectul.

Mod de administrare Antinevralgic Forte

Medicamentul Antinevralgic Forte este destinat administrarii la adulti si adolescenti cu vârsta de 12 ani si mai mult, pentru a trata:

- cefaleea din episoadele de migrena cu sau fara aura (simptome ce preced atacul migrenos si
dureaza de la câteva minute pâna la o ora)

- cefaleea de tip tensional.

Nu luati Antinevralgic Forte daca utilizati de asemenea alte analgezice sau medicamente ce scad febra care contin paracetamol sau acid acetilsalicilic.

Cu exceptia cazului in care v-a fost altfel prescris de catre medicul dumneavoastra, doza recomandata pentru adulti si adolescenti cu varsta de 12 ani si peste este de 1-2 comprimate luate la intervale de cel putin 4 ore, pana la de trei ori pe zi, daca este necesar.

- Doza maxima zilnica nu trebuie sa depaseasca 6 comprimate in orice perioada de 24 ore.

- Comprimatele trebuie sa fie dizolvate intr-o cantitate mica de lichid sau inghitite intregi (fara a le mesteca) cu o cantitate suficienta de lichid.

- Nu luati acest medicament pentru mai mult de 3 - 4 zile cu exceptia cazului in care v-a fost recomandat de catre medicul dumneavoastra, medicul dentist sau farmacist.

Administrarea Antinevralgic Forte la pacientii cu functie alterata a rinichilor sau ficatului

Adresati-va unui medic pentru ajustarea dozei inainte de a incepe sa luati acest medicament.Dupa examinarea starii sanatatii dumneavoastra, medicul va poate recomanda reducerea dozei sau marirea la mai mult de 4 ore a intervalului dintre doze.

Administrarea  Antinevralgic Forte la copii si adolescenti

Acest medicament este destinat pentru utilizare la copii si adolescenti cu varsta de 12 ani si mai mare.

Antinevralgic Forte nu ar trebui sa fie utilizat pentru a trata copiii si adolescentii cu varsta sub 17 ani, avand boli care produc febra (de exemplu varsat de vant).

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.

MAI POTI CITI