Pareri Beef Jerky o gustare cu proteine de calitate ridicata MyProtein.

Beef Jerky MyProtein, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,7; Obiectivitate comentarii 2,3; Acuratete 0,58.

1. Sentiment Pozitiv - 2,40
2. Sentiment Negativ- 0,50
3. Sentiment Neutru - 2,10

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Beef Jerky MyProtein (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,38
Certitudine - 0,32
Grad de inhibitie - 0,09
pareri forumuri beef jerky myprotein

Emotia parerilor referitoare la Beef Jerky MyProtein (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,56
Anticipare - 0,51

Avand 23g de Proteine per portie, Beef Jerky-ul MyProtein gata de consumat este o gustare bazata pe carne plina de proteine de inalta calitate.

Atent aleasa din cea mai buna carne de vita si avand cinci arome din care sa alegi, aceasta gustare traditional americana este super-satisfacatoare si grozava atunci cand esti grabit .

Beef Jerky-ul MyProtein iti ofera corpului proteine de calitate ridicata, care contribuie la cresterea si mentinerea masei musculare, asigurandu-ti astfle proteinele necesare fara surplus de carbohidrati si zaharuri nedorite.

Mai mult, la doar 134 calorii per servire  Beef Jerky-ul MyProtein este un adaos excelent oricarei diete – indiferent de scopurile tale.

Ingrediente compozitie Beef Jerky MyProtein

a) BBQ Beef: Vita (96%), Sare, Proteine din vita, Pudra de tomate, Dextroza, Zahar, Pudra de Chilli, Aroma de afumatura, Piper negru, Paprika, Cimbru, Pudra de Cayena, Chimion, Pudra de usturoi, Antioxidant (Acid Ascorbic), Scortisoara, Conservanti (Nitrat de sodiu)

b) Chilli Beef : Vita (96%), Sare, Proteine din vita, Otet de cidru, Coriandru, Piper, Chilli, Nucsoara, Acid citric, Antioxidant (Acid Ascorbic), Conservanti (Nitrat de sodiu). Este nevoie de 150g de carne de vita pentru 100g de produs finit.

c) Original Beef: Vita (96%), Sare, Proteine din vita, Dextroza, Paprika, Pudra de usturoi, Aroma de afumatura, Antioxidant (Acid Ascorbic), Conservanti (Nitrat de sodiu). Este nevoie de 150g de carne de vita pentru 100g de produs finit.

d) Teriyaki Beef : Vita (96%), Sare, Proteine din vita, Five Spice, Dextroza, Zahar, Pudra de usturoi, Pudra de ghimbir, Pudra de ceapa, Pudra de Cayena, Pudra de chimion, Pudra de curry, Pudra de Chilli, Antioxidant (Acid Ascorbic), Conservanti (Nitrat de sodiu). Este nevoie de 150g de carne de vita pentru 100g de produs finit.

e) Tex Mex Beef: Vita (96%), Sare, Proteine din vita, Dextroza, Zahar, Piper negru, Pudra de usturoi, Pudra de ghimbir, Pudra de ceapa, Antioxidant (Acid Ascorbic), Conservanti (Nitrat de sodiu). Este nevoie de 150g de carne de vita pentru 100g de produs finit

Mod de utilizare recomandata Beef Jerky by MyProtein

Se recomanda a se consuma ca o gustare bogata in proteine oricand este nevoie.

Pachetul contine un saculet inchis ermetic pentru a spori prospetimea. Recomandam consumul in momentul deschiderii.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.