Pareri HTA tratament naturist: Corphyt cu Paducel si Extract de Maslin

Corphyt cu Paducel si Extract de Maslin, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,59.

1. Sentiment Pozitiv - 2,40
2. Sentiment Negativ- 0,70
3. Sentiment Neutru - 1,90

Emotia parerilor referitoare la Corphyt cu Paducel si Extract de Maslin (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,57
Anticipare - 0,53
pareri forumuri corphyt plantextract tratament hta

Corphyt (de la Plantextrakt) este un nou produs fitoterapic naturist pentru uz intern sub forma de solutie, cu actiune asupra aparatului cardio - vascular si  a metabolismului lipidic si in reglarea tensiunii arteriale.

Este indicat în hipertensiunea arteriala esentiala  si cea secundara, tulburari de ritm cardiac, tulburari de circulatie coronariana (diverse forme de cardiopatie ischemica, stari postinfarct miocardic).

Compozitie Corphyt 100g contine extracte hidroalcoolice de *Paducel (Crataegus monogyna) – fructe 42,5 g, flori – 42,5 g si extracte gemoterapice din mladite de *Paducel (Crataegus oxyacantha MG) 10g si mladite de Maslin (Olea europaea MG) 5g.

Preparatul naturist Corphyt ameliorareaza simptomatologia subiectiva si obiectiva din insuficienta cardiaca de origine ischemica sau hipertensiva.

Se administreaza in general, cate 2 ml de 2 ori pe zi, dimineata si seara, înainte de mese. În functie de valoarea tensiunii arteriale doza de Corphyt se poate ajusta între 1 ml si 3 ml de 2 ori pe zi.

Se recomanda cure de lunga durata</strong>, fara întrerupere, cu monitorizarea periodica a valorilor tensiunii arteriale, în functie de care se poate ajusta doza zilnica de Corphyt.

Pentru valori foarte mari ale tensiunii arteriale se va consulta obligatoriu medicul.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.