Pareri Perna Care For Development impotriva plagiocefaliei si brahicefaliei la copii 6 - 18 luni.

Perna Care For Development, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,58.

1. Pareri Pozitive - 2,40
2. Sentiment Negativ- 0,60
3. Sentiment Neutru - 2,00

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Perna Care For Development (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,32
Certitudine - 0,59
Nesiguranta - 0,71
parer-perna-care-for-development-impotriva-plagiocefaliei-si-brahicefaliei-6-18-luni

Emotia parerilor referitoare la Perna Care For Development (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,60
Surpriza - 0,55

Conform manualui de utilizare sistemul de 2 camere conceput pentru Care For Development ajuta prevenirea deformarilor si la ameliorarea celor deja existente pentru copii cu varsta cuprinsa intre 6 si 18 luni.

Utilizarea pernei Care For Development previne plagiocefalia si brahicefalia si amelioreaza deformarile deja existente. 

Plagiocefalia sau sindromul capului turtit afecteaza majoritatea bebelusilor si este cauzata de faptul ca bebelusii se obisnuiesc sa doarma pe aceasi parte.

Husa pernei este detasabila si lavabila. Striatiile 3D din husa pernei previn transpiratia in zona capului si a gatului. Husa este realizata din 97% Tencel, material care impiedica transpiratia excesiva si 3% elastan. Tencel este o fibra produsa din celuloza de masa lemnoasa, a carei functionalitate se bazeaza pe nanofibre.

Fibra de tencel reuneste intr-un mod natural numeroasele si apreciatele proprietati ale altor fibre: este moale ca matasea, rezistenta ca poliesterul, proaspata ca inul, calda ca lana si absorbanta ca bumbacul. 

Aceasta fibra este cu adevarat revolutionara, eliminand umiditatea cu ajutorul nanotehnologiei. Materialele din care este confectionata perna sunt testate impotriva toxinelor si au certificare Oeko-Tex.

Perna Care For Development este un produs recomandat si pentru copiii cu alergii. Dimensiunea produsului este: 28 x 32 x 8.5 cm. 

Perna Care For Development  este recomandata copiilor cu varsta cuprinsa intre 6 si 18 luni 

La momentul analizei recenziilor pretul pereni Care For Development  era de aproximativ 257 lei in magazinele de tehnica medicala.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.


MAI POTI CITI