Pareri Spray Oral pentru gura uscata Sali V pretul lubrefierii cavitatii bucale. Info prospect, pret.

Spray oral pentru gura uscata Sali V - Onco Support Medical, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,58.

1. Pareri Pozitive - 2,40
2. Sentiment Negativ- 0,70
3. Sentiment Neutru - 1,90

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Spray Oral pentru gura uscata Sali V (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,55
Certitudine - 0,27
Nesiguranta - 0,19
Pareri forum Spray oral pentru gura uscata Sali V

Emotia parerilor referitoare la Spray Oral pentru gura uscata Sali V (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,57
Incredere - 0,52

Pana la eliminarea cauzei, restabilirea lubrefierii cavitatii bucale se poate face si prin folosirea spray-ului oral pentru gura uscata Sali V care, prin forma de conditionare, ofera o aplicare simpla si igienica.

Gura uscata apare ca urmare a scaderii fluxului salivar. Saliva nu are numai rol de lubrefiere a cavitatii bucale ci si ajutor in digestie, inlesnirea proceselor de masticatie si inghitire, mentinerea igienei orale.

Exista mai multe posibile cauze pentru care glandele salivare nu isi mai indeplinesc corect funtia (efectele secundare ale unor tratamente medicamentoase, anumite stari fiziologice ale organismului, fumatul).

ATENTIE! Se recomanda consultarea specialistului pentru identificarea cauzei care sta la originea senzatiei de gura uscata.

Produsul are un pH iso-salivar care nu afecteaza dintii.

Mod de utilizare Spray Oral pentru gura uscata Sali V: Dupa o igiena orala corecta, indepartati capacul spray-ului si pulverizati de 1-2 ori in gura asfel incat sa acoperiti uniform intreaga mucoasa bucala.

Spray oral pentru gura uscata Sali V - Onco Support Medical, 100 ml pret aproximativ 33 lei la momentul analizei de sentiment a recenziilor.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.


MAI POTI CITI