Pareri ULEI DE MACESE pretul regenerarii pielii. Info prospect, beneficii, indicatii.


Ulei de Macese Adams, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,59.

1. Pareri Pozitive - 2,50
2. Sentiment Negativ- 0,60
3. Sentiment Neutru - 1,90

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Ulei de Macese (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,31
Certitudine - 0,56
Grad de inhibitie - 0,18
pareri forum ulei de macese pretul tenului frumos si sanatos

Emotia parerilor referitoare la Ulei de Macese (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Anticipare - 0,60

Potrivit prospectului uleiul de macese este considerat a fi un ulei antirid datorita continutul ridicat de acizi grasi nesaturati, linoleic, linolenic, oleic si de vitamina C, cu ajutorul carora contribuie la regenerarea celulelor din epiderma si la cresterea capacitatii lor de productie de colagen si elastina. (VEZI Oferta de PRET)

S-a dovedit că uleiul de măceşe regenerează puternic pielea. Acesta dizolvă ţesutul cicatriceal, refăcând celulele afectate.

Fie că ai o cicatrice din pricina unui coş sau fie din cauza unui episod acneeic sever, uleiul de măceşe are capacitatea de a calma pielea şi de a vindeca zona afectată.

Uleiul de macese este un remediu in tratarea:
  • Cicatrici, inclusiv cicatrici vechi
  • Eczeme uscate
  • Pielea uscata
  • Repara celulele deteriorate ale pielii 
  • Reduce ridurile.

Uleiul de macese ajuta in tratarea arsurilor de soare. Prin proprietatile sale antiinflamatoare reduce uleiul de macese este eficient inflamatiile cauzate de soare.

Uleiul de măceşe întinereşte considerabil pielea pentru că el conţine retinolul, o substanţă care determină revitalizarea celulelor, estomparea ridurilor şi refacerea texturii pielii.

Acizii grași esențiali conținuți de uleiul de măceșe sunt de asemenea foarte utili pentru tratarea scalpului uscat, cu senzație de prurit, care poate apărea din cauza stresului sau a substanțelor chimice din produsele de îngrijire.

Mod de utilizare ulei de macese:  Se poate utiliza pentru masaj, masti si impachetari corporale sau se poate adauga in compozitia produselor cosmetice: creme hidratante, masti, sampoane, balsamuri, geluri, lotiuni tonice, uleiuri de masaj, uleiuri de corp, sapunuri handmade, geluri de dus, produse pentru si dupa barbierit. Se poate adauga in proportie de 3-10%

La momentul analizei pretul unei sticlute de ulei de macese de 50 ml avea pretul de aproximativ 37 lei.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la produsele NATURISTE oferite de VEGIS, intrati aici.




Comentarii