Pareri VENELE SPARTE: de ce se sparg Vasele de Sange pe picioare.

De ce se sparg vasele de sange pe picioare este una dintre intrebarile intalnite pe forumurile medicale.

Oamenii cauta mult informatii despre vase de sange sparte pe picioare dureroase, vase de sange vizibile pe picioare, vase de sange sparte pe picioare forum, vase sparte pe picioare tratament naturist.

De aceea vom incerca sa ne facem o parere despre cauzele care duc la aparitia "venelor sparte" venectaziile si tratamentul lor cu ajutorul laserului.

Populare sub denumirea de „vene sparte”, leziunile vasculare sau venectaziile reprezinta una dintre problemele cele mai frecvente ale membrelor inferioare (picioare).

pareri preturi laser vene sparte pe picioare
Desi in general acestea nu provoaca niciun disconfort fizic, femeile resimt acut aceasta afectiune dermatologica la nivel estetic.

Laserterapia reprezinta cea mai eficienta metoda de tratament modern împotriva venelor sparte

Laserele pentru tratamentul venectaziilor au o eficienta ridicata împotriva vaselor sparte, cu rezultate rapide si cu un grad redus de durere cuma r fi: laserul Nd: YAG si laserul PDL Vbeam Perfecta.

De ce apar venele sparte pe picioare? Ei bine leziunile vasculare se regăsesc sub formă de „pânză de păianjen”, telangiectazii, vene subțiri de culoare albastră sau mov și „steluțe vasculare”. 

Acestea apar, fie din cauza unei fragilități capilare, fie din cauza unor probleme mai serioase legate de o insuficiență venoasă, care determină și apariția varicelor. 

Venele sparte se manifestă ca o rețea de vase superficiale de culoare roșie sau violacee, iar cel mai mare factor de risc pentru apariția acestor vase de sânge sparte este moștenirea genetică. 

Anumite obiceiuri nesanatoase pot afecta microcirculația: fumatul, alcoolul, epilarea cu ceară, statul prelungit în picioare, saunele sau băile fierbinți.

Cum tratează laserul eficient vasele sparte de pe picioare? Principiul de acțiune al laserelor Nd:YAG și PDL este același, și anume, principiul fototermolizei selective. 

Laserele țintesc specific doar vasul de sânge, distrugându-l, fără să afecteze alte structuri ale pielii. 

Acțiunea laserelor determină fenomenul de coagularea a sângelui și iritația peretelui vaselor sanguine mici prin căldură intensă degajată, care declanșează colabarea (închiderea) acestora.

Sistemul dinamic de răcire al laserelor, precum și durata scurtă a impulsului îmbunătățește semnificativ rezultatul clinic și reduce considerabil riscurile de reacții adverse. 

Nu rămân cicatrici, iar recuperarea dupa tratamentul cu laser al venelor sparte este una rapidă și fără durere!

MAI POTI CITI