PARERI ZEOLIT. Recenziile de pe forumuri apreciaza ZEOLITUL pozitiv.

Ce este ZEOLITUL si ce parere au oameni despre Zeolit pe forumurile dedicate. Zeilotul conform wiki-ul este un mineral, un aluminosilicat format cu milioane de ani in urma, din interactiunea dintre lava fierbinte emisa de catre vulcani si apa de mare si care in medicina ruseasca se bucura de pareri extraordinare.

Oameni de stiinta sunt de parere ca Zeolitul actioneaza ca un adevarat magnet care atrage si scoate din organism metalele grele si materialele radioactive.

Rapoartele medicale in cazul accidentului Cernobil sunt inca tinute secrete, dar multi sunt de parere ca sute si mii de vieti au fost salvate cu ajutorul zeolitului.
pareri zeolit forumuri remedii naturiste pretul vindecarii naturale

Folosirea zeolitului in terapie este o traditie cu o vechime de cateva mii de ani, acest mineral fiind un remediu important in medicina Ayurveda (medicina traditionala indiana) si in medicina traditionala chineza, dar si in medicina populara ruseasca. (VERIFICA PRETUL ZEOLIT)

Principale efecte benefice obtinute in urma administrarii ZEOLITULUI in functie de boala:

a) Afectiuni gastro-intestinale: realizeaza normalizarea secretiei gastrice si previne contractiile spastic si durerea; elimina virusurile si bacteriile nedorite din intestin.

b) Afectiuni tumorale: în timpul si dupa tratamentul chimioterapeutic, reduce nevoia de analgezice si narcotice, creste nivelul din fier sangvin, favorizeaza refacerea celulelor rosii.

c) Afectiuni dermatologice: antiviral puternic, amelioreaza extreme de bine efectele herpesului, precum si a diferitelor infectii bacteriere (ciuperca piciorului).

d) Afectiuni hepatice si renale: favorizeaza functionarea în parametric normali a ficatului si rinichilor, reduce valorile la transaminaze, bilirubinei, ureei si creatininei prin îmbunatatirea metabolismului si circulatiei.

Zeolitul e deosebit de valoros în problemele renale, deoarece eliminarea ureei nu se mai face pe cale renala, ci prin fecale, nesolicitând rinichii.

Modul de administrare a Zeolitului nu este complicat. 

De regula, Zeolitul se administreaza sub forma de pulbere macinata foarte fin, pentru a creste suprafata activa a mineralului, pulbere conditionata sub forma de capsule.

O capsula contine, de obicei, 600 mg de zeolit, administrandu-se cate patru astfel de capsule pe zi, ca doza de intretinere ori pentru prevenirea bolilor.

In cazul unor afectiuni deja instalate, cum ar fi cele tumorale, digestive sau metabolice, se administreaza cate doua capsule, de patru ori pe zi, in cure de 3 luni.

Contraindicatii si efecte secundare ale Zeolitului.

Zeolitul nu are efecte toxice sau reactii adverse.

Conform FDA, agentia americana pentru controlul hranei si al medicamentelor, administrarea interna a zeolitului este considerata a fi fara riscuri pentru sanatate.

De asemenea, in practica nu au fost observate efecte adverse la administrarea acestui mineral.

Acestea fiind spuse va invitam sa postati parerile, opiniile si impresiile voastre despre ZEOLIT, beneficii, preturi, efecte secundare.
MAI POTI CITI