ULEI de CANEPA pareri capsule Cosmopharm 1000mg. Info Prospect, Pret, Indicatii.

Ulei de Canepa capsule Cosmopharm, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,58.

1. Pareri Pozitive - 2,50
2. Sentiment Negativ- 0,70
3. Sentiment Neutru - 1,80

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Ulei de Canepa (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,62
Certitudine - 0,28
Grad de inhibitie - 0,20
pareri forum capsule ulei de canepa beneficii si contraindicatii

Emotia parerilor referitoare la Ulei de Canepa (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Surpriza - 0,57
Anticipare - 0,55

Potriviti informatiilor din prospect Uleiul de Canepa mentine in parametrii normali colesterolul, trigliceridele. Sustine imunitatea, sanatatea inimii si a creierului plus ca mentine frumusetea parului si pielii. (VEZI oferta de PRET)

Prinnicpale indicatii ale administrarii uleiului de canepa se adreseaza persoanelor ce sufera de: diverse afectiuni cardio-vasculare, angina pectorala, hipercolesterolemie, inflamatii si dureri articulare, afectiuni ale rinichilor, cancer, leucemie, astm bronsic, lupus, infectii bacteriene sau virale, afectiuni ale pielii (eczema, psoriasis, acnee, acneea rozacee), migrene, sindrom premenstrual, ulcer gastric si duodenal, constipatie, apatie, depresie.

Uleiul presat la rece din seminte decorticate de Canepa cultivata si procesata organic reprezinta o bogata sursa naturala vegetala de acizi grasi esentiali polinesaturati Omega 3, 6 si 9.

Acizii alfa-linolenic (Omega 3), linoleic (Omega 6) si oleic (Omega 9) continuti de uleiul de canepa sunt considerati „grasimi sanatoase” si sunt vitali pentru organism, dar pentru ca acesta nu ii poate produce singur, trebuie suplimentati prin dieta sau prin suplimente nutritive de calitate.

Acizii grasi esentiali sunt necesari pentru o structura sanatoasa a membranelor celulare, mai ales a celulelor nervoase, fiind vitali pentru scutul de mielina ce izoleaza celulele nervoase.

Uleiul de canepa contribuie la reglarea procesului metabolic al glucozei in cazul pacientilor cu diabet zaharat.

Uleiul de canepa are un continut mare de fibre si ajuta astfel la sanatatea sistemului digestiv.

Ba mai mult, uleiul de canepa reduce pofta de mancare si faciliteaza pierderea in greutate, ajuta la cresterea masei musculare si la arderea grasimilor.

Compozitiei Ulei de canepa Cosmopharm per capsula
  • Acid alfa-Linoleic (Omega 3) – 130 mg
  • Acid Linoleic (Omega 6)  – 470 mg
  • Acid Oleic (Omega 9)  – 50 mg

Mod de administrare Ulei de canepa Cosmopharm: 2 – 3 capsule pe zi, dupa mese. 

Se recomanda consumul a 1-2 litri de lichide pe zi.

La momentul analizei pretul unei cutii cu 30 caspule de ulei de canepa de la Cosmopharm era de aproximativ 27 lei in functie de farmacii si /sau diversele oferte promotionale.

ATENTIE! Uleiul de Canepa este Nerecomandat femeilor insarcinate sau care alapteaza precum si persoanelor alergice la oricare dintre ingrediente.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.

MAI POTI CITI