ULEI volatil de IENUPAR pareri diuretic, antiseptic si dezinfectant natural. Info Prospect si Pret.

ULEI esential de IENUPAR Hofigal, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,7; Obiectivitate comentarii 2,3; Acuratete 0,58.

1. Pareri Pozitive - 2,40
2. Sentiment Negativ- 0,60
3. Sentiment Neutru - 2,00

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la ULEI volatil de IENUPAR Hofigal (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,32
Certitudine - 0,59
Grad de inhibitie - 0,16

ulei volatil de ienupar pareri forumuri indicatii uleiuri esentiale
Emotia parerilor referitoare la ULEI volatil de IENUPAR (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,57
Anticipare - 0,54

Uleiul volatil de ienupar de la Hofigal este un produs natural cu acţiune diuretică, antiseptică şi dezinfectantă, uşor expectorantă, antitusivă, sudorifică, antispastică, stomahică şi carminativă.

Uleiul esential de ienupar intervine favorabil în unele tulburări funcţionale ale aparatului reno-urinar prin acţiunea diuretică, antiseptică şi dezinfectantă la nivelul căilor urinare

Stimulează diureza, intensifică eliminarea acidului uric şi a altor toxine din organism, combate reţinerea apei în ţesuturi; 

Uleiul de ienupar are o influenţă pozitivă în stările inflamatorii ale căilor respiratorii, contribuie la fluidifierea secreţiilor bronşice, facilitarea expectoraţiei şi calmarea tusei;
Extractul uleios de ienupar ajută aparatul digestiv, împiedică şi/sau atenuează procesele fermentative intestinale, înlătură disconfortul abdominal din cauza balonării, favorizează eliminarea gazelor formate din intestin, atenuează colicii abdominali, aerofagia; acţionează ca stomahic în caz de digestie lentă.
Uleiul esential de ienupar are deasemenea un bun efect de reechilibrare şi calmare în plan psihic, ajută la ameliorarea stărilor de anxietate, stres, emotivitate, tensiune nervoasă.

Mod de administrare ULEI volatil de IENUPAR Hofigal:
Adulţi: câte 2 - 5 picături de 2 - 3 ori pe zi, diluate într-o ceaşcă de apă sau o linguriţă de miere de albine, după mesele principale, timp de cel mult 6 săptămâni.
Copii peste 7 ani: câte 2 - 3 picături de 2 - 3 ori pe zi într-o linguriţă cu miere de albine, după mesele principale, timp de cel mult 6 săptămâni sau după recomandarea medicului.
ATENTIE! Administrarea orală şi respectarea dozelor prescrise se face cu multă atenţie datorită acţiunii intense a uleiurilor volatile. 

Niciodata nu se depăşeşte doza recomandată, administrat un timp mai îndelungat uleiul volatil esential provoacă iritaţii renale, care conduc la albuminurie.

În sarcină, perioada de alăptare, copii până la vârsta de 7 ani este necesară recomandarea medicului; prudenţă în tulburări funcţionale renale grave; se va evita contactul cu ochii şi mucoasele.

La apariţia unor efecte nedorite se întrerupe administrarea produsului şi se recomandă consultarea medicului sau farmacistului.

Pretul unei sticlute de 10 ml de ulei volatil de ienupar Hofigal era la momentul analizei de aproximativ  10 lei.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.