CEBRAOPTIM pareri supliment natural Alzheimer, dementa senila, accidente vasculare. Info prospect, pret.

Cebraoptim - Medicinas, parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,7; Obiectivitate comentarii 2,3; Acuratete 0,59.

1. Pareri Pozitive - 2,50
2. Sentiment Negativ- 0,90
3. Sentiment Neutru - 1,60

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Cebraoptim (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,30
Certitudine - 0,59
Nesiguranta - 0,21
pareri forumuri cebraoptim supliment adjuvant dementa senila accidente vasculare

Emotia parerilor referitoare la Cebraoptim (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Surpriza - 0,59
Incredere - 0,53

Conform prospectului, suplimentul natural Cebraoptim este recomandat persoanelor care au afectiuni precum Alzheimer, dementa senila, accidente vasculare sau care au suferit traumatisme ori interventii chirurgicale, intrucat reduce edemele cerebrale cauzate de acestea.

Cebraoptim este o formula unica in lume cu eficienta dovedita stiintific. Este formata din ingrediente naturale ce au un rol foarte important in refacerea functiilor cerebrale.

Cebraoptim reduce, de asemenea, si demielinizarea, adica stoparea pierderii stratului de mielina care ajuta la protejarea si hranirea celulei nervoase.

Cebraoptim este un supliment natural, ce ajuta la sustinerea sistemului nervos, dar si la imbunatatirea memoriei, a concentrarii si a atentiei.

Cu un continut bogat de Citicolina, dar si de Gingko Biloba ori Bacoppa monierri ori coenzima Q10, Cebraoptim este un remediu ce are proprietatea de a mentine echilibrul osmotic, adica concentratia ionilor de sodiu, potasiu, calciu si magneziu. 

Mentine, de asemenea, structura, permeabilitatea si fluiditatea membranelor celulare nervoase si chiar ajuta la imbunatatirea procesului de sinteza a fosfatidilcolinei.

Ingrediente compozitie Cebraoptim - Medicinas:
  • Citicolina – 100 mg
  • Coama leului – 30 mg
  • Ginkgo biloba – 10 mg
  • Centella asiatica – 50 mg
  • Bacoppa monierri – 50 mg
  • Griffonia simplicifolia- 60 mg
  • Coenzima Q10 – 30 mg
  • Phosfatidyl serina – 20 mg

Cebraoptim este recomandat, de asemenea, si pentru a reduce stresul cotidian si depresiile, starile de anxietate ori palpitatiile, spasmele musculare sau manifestari ale fibromialgiei.

Cebraoptim este recomandat chiar si pentru a reduce edemele, intrucat imbunatateste circulatia cerebrale, dar si auzul, orientarea temporo-spatialasi vazul in cazul pacientilor cu glaucom si cu abliopie.

Mod de administrare Cebraoptim: 4 capsule pe zi, intre mese.

Pentru ca beneficiile sa fie optime trebuie ca pastilele sa fie inghitite cu 200 de ml de apa, pentru ca acestea sa se dizolve rapid si sa actioneze in organism.

Cebraoptim Medicinas, 90 capsule avea la momentul analizei pretul de aproximativ 299 lei.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.


MAI POTI CITI