IMUNOINSTANT G pareri supliment sustinerea imunitatii organismului. Info prospect, preturi.

IMUNOINSTANT G, parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,65.

1. Pareri Pozitive - 2,80
2. Sentiment Negativ- 0,80
3. Sentiment Neutru - 1,40

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la IMUNOINSTANT G (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,31
Certitudine - 0,65
Nesiguranta - 0,19
imunoinstant g pareri forumuri tratament psoriazis


Emotia parerilor referitoare la IMUNOINSTANT G (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,60
Anticipare - 0,62

Conform prospectului IMUNOINSTANT G este un supliment natural obţinut din ouă recoltate de la găinile (Gallus domesticus) imunizate cu un amestec de antigene.

Imunoinstant G conține produși biologici activi: imunoglobuline Y specifice (1.67 g/100 g), imunomodulatori și ovotransferine.

Imunoinstant G poate fi folosit de persoanele de toate vârstele (copii și adulți), în general, cu un sistem imun slăbit (diabet, boli cronice etc.), mai ales în cazul expunerii la o situație provocatoare, de infecții, cu unul din agenții patogeni față de care, în produs, există imunoglobuline Y specifice.

IMUNOINSTANT G susține imunitatea organismului, ajută la menținerea structurii și funcționării articulațiilor, contribuie la menținerea nivelului normal al colesterolului din sânge, ajută la reglarea activității musculare (inclusiv a mușchiului cardiac).

Ingrediente compozitie Imunoinstant G potrivit prospectului: Granule de ou integral hiperimun PC2 – 100%, care conțin imunoglobuline Y, echivalent cu 1.67 g/100 g (anticorpi produși de găină) contra: Acinetobacter baumannii, Streptococcus pneumoniae, Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Klebsiella pneumoniae, Salmonella enteritidis, Salmonella typhimurium, Pseudomonas aeruginosa, Clostridium difficile – spori, Clostridium difficile – corpi bacterieni, Clostridium difficile – anatoxina, Candida albicans.

Mod de administrare IMUNOINSTANT G :

a) Adulți: Două linguri dozatoare (adică 12 g, echivalentul a 200 mg de imunoglobuline specifice) de granule, într-un pahar cu lapte, suc sau apă la temperatura camerei, timp de 30 de zile consecutiv.

Persoanele în vârstă sau cu probleme de sănătate pot continua administrarea, cu 6 g de granule (o lingură dozatoare), care reprezină echivalentul a 100 mg de imunoglobuline specifice, conform indicaţiilor medicului.

Pentru menținerea stării de sănătate, se recomandă administrarea unei cantități de 6 g de granule pe zi, timp îndelungat.

b) Copii: O lingură dozatoare (6 g, echivalentul a 100 mg de imunoglobuline specifice) de granule într-un pahar cu lapte, suc sau apă la temperatura camerei, timp de 30 de zile consecutiv.

Pentru a se păstra integral proprietăţile produsului, se va evita contactul produsului cu băuturi fierbinţi.

Imunoinstant-G plicul de 6gr avea pretul la momentul analizei de 8,50 lei in magazinul online al producatorului.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.
MAI POTI CITI