KLIMI DAILY pareri Servetele sterile pentru ochi. Raport pret calitate bun.

Klimi Daily servetele sterile pentru ochi, parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,61.

1. Pareri Pozitive - 2,50
2. Sentiment Negativ- 0,70
3. Sentiment Neutru - 1,80

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Klimi Daily (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,31
Certitudine - 0,59
Nesiguranta - 0,20
forum pareri klimi daily servetele sterile ochi

Emotia parerilor referitoare la Klimi Daily (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,62
Surpriza - 0,59

Klimi Daily este un dispozitiv medical indicat pentru igiena zilnica a zonei perioculare cand sunt prezente secretii sau reziduri scuamoase cauzate de procese inflamatorii si / sau infectioase.

Klimi Daily este un servetel steril, moale, de unica folosinata, cu acid hialuronic, oferind o actiune de curatare si emolienta.

Ingrediente servetele Klimi Daily: Hialuronat de sodiu, glicirizant de amoniu, distilat de lavanda, fosfat disodic dodecahidrat, fosfat de sodiu monobazic monohidrat, edetat disodic, glicerina, hidroximetilglicinat de sodiu, apa.

Mod de utilizare servetele Klimi Daily: Spalati bine mainile si deschideti saculetul pentru a scoate servetelul umed.

Inchideti ochiul, asezati servetelul pe pleoape si gene si masati usor pana cand intreaga zona a ochiului este curatata temeinic si secretiile sunt indepartate.

In cazul secretiilor persistente saculetul nedeschis poate fi incalzit in apa calda pentru cateva minute iar servetelul poate fi folosit apoi ca o compresa calda, cu masaj usor.

In cazul unei inflamatii saculetul nedeschis poate fi racit in frigider pentru cateva ore iar servetelul poate fi folosit apoi pe ochiul inchis pentru cateva minute ca o compresa rece.

Pretul unei cutii cu 20 de servetele Klimi Daily  era la momentul analizei de aproximativ 26 lei in farmaciile Tei din Bucuresti.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.


MAI POTI CITI