Pareri Crema Fluida de Corp cu Extract din Melc Herbagen vergeturi sau celulita. Info preturi, prospect.

Crema Fluida de Corp cu Extract din Melc Herbagen, parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,4; Obiectivitate comentarii 2,6; Acuratete 0,57.

1. Pareri Pozitive - 2,50
2. Sentiment Negativ- 0,70
3. Sentiment Neutru - 1,80

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Crema Fluida de Corp cu Extract din Melc Herbagen (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,33
Certitudine - 0,56
Nesiguranta - 0,21
Pareri-Crema-de-corp-extractie-din-melc-Herbagen

Emotia parerilor referitoare la Crema Fluida de Corp cu Extract din Melc (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Surpriza - 0,58
Anticipare - 0,53

Conform informatiilor din prospect, Crema Fluida de Corp cu Extract din Melc Herbagen contribuie la repararea tesuturilor deformate sub forma de vergeturi sau celulita, ce pot aparea datorita intinderii pielii, ruperii fibrelor componente sau acumularilor de tesut adipos ( dupa cure de slabire sau sarcina).

Previne formarea vergeturilor din perioada prenatala. Crema contine 95% ingrediente valoroase de origine naturala sau certificate organic.

Substanta naturala activa Polyhelixanul, extrasa din secretia melcului de gradina Helix Aspersa, este un complex pretios format din: acid glicolic, cu efect de peeling, alantoina – regenerant tisular, colagen, elastina – care refac eficient fibrele principale, proteine – ce contribuie la nutritia si finetea pielii, vitaminele A, C, E cu rol antioxidant si antiinflamator, enzime proteolitice – ce imbunatatesc productia de celule noi.

Formula compozitiei este imbogatita cu : unt de shea, ulei de argan, ulei de masline, substante nutritive ce maresc elasticitatea si fermitatea pielii conferindu-i acesteia un aspect sanatos.

Mod de utilizare Crema Fluida de Corp cu Extract din Melc Herbagen: Se maseaza zilnic dupa baie pe abdomen, coapse, sani, decolteu.

In cateva saptamani se observa o modificare vizibila a aspectului pielii care devine mai neteda, mai ferma cu o structura imbunatatita.

La momentul analizei de sentiment pretul Crema Fluida de Corp cu Extract din Melc Herbagen 200ml era de 60 lei pe site-ul producatorului.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.


MAI POTI CITI