Pareri Doppelherz aktiv Augen Tropfen Picaturi pentru Ochi. Informatii prospect, preturi.

Doppelherz aktiv Augen Tropfen Picaturi pentru Ochi, parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,64.

1. Pareri Pozitive - 2,50
2. Sentiment Negativ- 0,80
3. Sentiment Neutru - 1,70

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Doppelherz aktiv Augen Tropfen (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,52
Certitudine - 0,59
Nesiguranta - 0,15
doppelherz augen tropfen forum picaturi ochi uscati

Emotia parerilor referitoare la Doppelherz aktiv Augen Tropfen (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,63
Anticipare - 0,60

Conform informatiilor din prospect Doppelherz aktiv Picaturi pentru Ochi cu 0.2% hialuronat de sodiu este o solutie sterila cu efect calmant pentru ochii uscati. 

In compozitia picaturilor Doppelherz aktiv Augen Tropfen intra doua ingrediente active, acidul hialuronic si hipromeloza care au rolul de a proteja si stabiliza pelicula lacrimala. 

Doppelherz aktiv Picaturi pentru Ochi  actioneaza prin absorbtia apei din exterior, eliberand-o continuu sub forma de pelicula pe toata suprafata ochiului pentru o hidratare continua. 

Picaturile Doppelherz aktiv Augen Tropfen contin in compozitie si patru ingrediente naturale, apa distilata de musetel (calmeaza si revigoreaza ochii), de aloe-vera (hidratant), de maces (vitaminizeaza ochiul), si apa distilata de afine (protejeaza membranele ochiului).

Doppelherz aktiv Picaturi pentru Ochi este recomandat pentru calmarea ochilor roșii sau obosiți sau disconfortul cauzat de influențele externe (vânt, fum, poluare, expunere îndelungată la soare, apă sărată de mare) și după o perioadă mai lungă de timp petrecută în fața ecranului unui computer.

Doppelherz aktiv Augen Tropfen este eficient in calmarea ochilor iritați de la purtarea lentilelor de contact pentru o perioadă mai lungă de timp

Mod de utilizare Doppelherz aktiv Picaturi pentru Ochi cu 0.2% hialuronat de sodiu: 1-2 picaturi in fiecare ochi.

Picaturi pentru ochi Augen Tropfen, 10 ml, Doppelherz avea la momentul analizei pretul de aproximativ 23 lei in farmaciile Tei din Bucuresti.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.

MAI POTI CITI