Pareri MASTRELLE Meno test menopauza Fiterman. Informatii prospect, preturi.

Mastrelle Meno test meopauza, parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,59.

1. Pareri Pozitive - 2,50
2. Sentiment Negativ- 0,70
3. Sentiment Neutru - 1,80

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Mastrelle Meno test meopauza (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,58
Certitudine - 0,32
Nesiguranta - 0,17
Pareri forumuri test menopauza Mastrelle Meno recomandari

Emotia parerilor referitoare la Mastrelle Meno test meopauza (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,56
Anticipare - 0,52

Topicurile forumurilor analizate: mastrelle meno test pret, test menopauza forum, unde gasesc test de menopauza, test menopauza sensiblu

Conform instructiunilor de folosire Mastrelle Meno test pentru menopauză este un test pentru determinarea concentrației hormonului FSH (hormon foliculostimulant) în urină, determinând astfel dacă persoana care l-a utilizat este sau nu la menopauză. 

Mastrelle Meno test pentru menopauză este ușor de folosit acasă, în orice moment al zilei, iar rezultatul poate fi aflat în 1-5 minute.

75% dintre femeile la menopauză se confrunta cu bufeuri, iar perioada în care se manifestă aceste stări nesuferite este de 3-5 ani?

Acestea se manifestă prin senzații de căldură intensă, însoțite de transpirație, palpitații și ritm cardiac crescut. 

Un episod poate dura între 30 de secunde și 30 de minute, iar pe parcursul unei zile femeile pot avea și 20 de astfel de episoade.

Dacă te confrunți cu astfel de simptome, dar nu ești sigură că acestea sunt cauzate de apropierea menopauzei îți propunem să încerci Mastrelle Meno test menopauza. Astfel, simplu, ușor și în doar 1-5 minute vei ști sigur.

Produsele Mastrelle sunt fabricate de Fiterman Pharma, companie recunoscuta pentru cei peste 20 de ani de excelenta în productia de medicamente, suplimente, dispozitive medicale si cosmetice.

La momentul analizei recenziilor si review-urilor pretul unei cutii de Mastrelle Meno test menopauza era de aproximativ 25 lei.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.

MAI POTI CITI