PROSTAGOOD pareri tratament prostatita acuta si cronica. Info prospect, preturi.

Prostagood Only Natural, parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,58.

1. Pareri Pozitive - 2,40
2. Sentiment Negativ- 0,70
3. Sentiment Neutru - 1,90

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Prostagood (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,32
Certitudine - 0,56
Nesiguranta - 0,16
pareri forumuri prostagood supliment natural prostatita

Emotia parerilor referitoare la Prostagood (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,63
Anticipare - 0,55

Conform prospectului suplimentul Prostagood de la Only Natural ajută la refacerea prostatei, la menținerea funcției urinare la bărbați și a funcției reproductive a acestora și este eficient ca adjuvant în hiperplazia benigna de prostată.

PROSTAGOOD este un supliment alimentar indicat pentru prostată, recomandat pentru tratamentul adjuvant in prostatită acută și cronică si în cazul prostatei marite.

Ingrediente active compozitie Prostagood:
  • Extract de Palmier-pitic 320 mg, 
  • Extract de Turmeric 60 mg, 
  • Magneziu 60.00 mg, 
  • Zinc 10.00 mg.

Extractul de Palmier-pitic ajută la menţinerea funcţiei urinare la bărbaţi şi la menţinerea funcţiei reproductive a acestora.

Magneziul contribuie eficient la sinteza normală a proteinelor, la procesul de diviziune celulară. De asemenea, contribuie la reducerea oboselii şi extenuării, la echilibrul electrolitic şi la metabolismul energetic normal.

Zincul contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și la funcţionarea normală a sistemului imunitar. Zincul contribuie, la fel ca şi magneziul, la sinteza normală a proteinelor şi la procesul de diviziune celulară. În plus, contribuie la sinteza normală de ADN şi la menţinerea fertilităţii şi reproducerii normale.

Extractul de Palmier-pitic ajută la menţinerea funcţiei urinare la bărbaţi şi la menţinerea funcţiei reproductive a acestora.

Curcurminul din extractul de Turmeric uşurează durerile musculare şi articulare, susţine funcţionarea normală a sistemului nervos şi capacitatea de autoapărare a organismului, creşte rezistenţa la factorii alergenici şi ajută la neutralizarea radicalilor liberi.

Mod de administrare Prostagood: 1 comprimat pe zi, la aceeasi ora. Comprimatele se vor inghiti cu o cantitate suficienta de apa, dupa masa.

Prostagood, 30 comprimate avea la momentul analizei recenziilor pretul de aproximativ 45 lei.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.


MAI POTI CITI