DIETELE Sanatoase SECRETE mici, Beneficii mari fara efecte nedorite.

Pentru ca o dieta de slabire sa fie o dieta sanatoasa trebuie sa tineti seama de cateva mici secrete, care vor face ca beneficiile regimului vostru de slabire sa fie cat mai evidente si sa apara cat mai rapid.

Orice dietă de slabire trebuie să corespundă stilului fiecăreia de viață, iar dacă nu vrei să ai parte de efecte adverse, nu trebuie să uiți că menținerea echilibrului este ceea ce îți va garanta o viață sănătoasă.

a) Secrete legate de Mâncatul în exces in diete

Un efect al unei diete prea stricte este mâncatul în exces. Este o reacție normala a corpului nostru care, atunci când nu îi oferi un raport de energie necesar, îl caută în alte locuri. 
dietele de slabire secrete si trucuri pentru beneficii sanatoase

Acum momentul în care ai devorat o pungă de chipsuri în 5 minute are o explicație logică. 

Nutriţionistii recomandă însă ca acest lucru să nu se întâmple prea des, mai ales că poate fi ușor evitat printr-o dietă nu atât.

b) Secrete legate de faptul ca nu te poți sătura numai din legume

Majoritatea preferă legumele, deoarece sunt considerate alimente cu care nu ai cum să dai greș, însă nu poți să mănânci numai legume și să te saturi. 

Principalul motiv este numărul redus de calorii pe care legumele le conțin, deci acestea nu îți pot da nici energia de care ai nevoie, și nici micro și macro nutrienţii pe care organismul tău îi cere.

c) Secrete legate de Balonare in dieta de slabire

Pe de altă parte, dacă ai o dietă prea bogată în fibre, atunci gazele și balonarea pot apărea. Cauza este fibra care trece întreagă prin sistemul digestiv. 

Pentru a reduce aceste simptome este bine să reducem consumul excesiv de fibre și să bem cât mai multă apă.

d) Secrete legate de aparitia dispoziției proaste in timpul regimului de slabire

Dacă nu mănânci destul pentru a avea o dispoziție bună și să îți ții poftele sub control, și dacă ai pierdut mult în greutate, este posibil că starea ta emoțională și metabolismul să fie afectate, făcându-te să te înfurii mai ușor și să fii mai anxioasă. 

Acest lucru se întâmplă din cauză că organismul intră în modul de supraviețuire și se simte stresat, pentru că nu i se oferă numărul normal de calorii de care are nevoie. 

Deci, în loc să reduci numărul de calorii, alege alimentele care conțin 100% fibre.

e) Secrete legate de durerile stomacale din timpul regimului de slabire
Dacă ești pe o dietă slabă în carbohidrați, este posibil să te doară burta. Nutritionistii spun că acest discomfort este din cauză că aportul insuficient de carbohidrați rezultă în excesul de proteine și grăsimi, care eliberează în stomac acid gastric. 

Dacă nu vrei sa ai parte de dureri de stomac, atunci este indicat să consumi multe cereale, care sunt bogate în fibre.

MAI POTI CITI