Din cauza STRESULUI imi cade parul excesiv. Ce produse imi recomandati.

Intrebari si raspunsuri medicale. Pentru a combate caderea părului cauzată de stres, este necesar un tratament intern dar și unul extern.

Pentru a înlătura stresul este indicată abordarea unui regim de viaţă echilibrat, cu respectarea orelor de somn (22.00-6.00), asocierea cu un regim alimentar corespunzător, hidratare (minim 2l de lichide) și petrecerea a cel puţin 30 de minute zilnic în aer liber.

Alimentatia joaca un rol esential in ceea ce priveste caderea parului. Lipsa fierului, a proteinelor, dar mai ales a calciului, zincului si magneziului din organism duce la scaderea rezistentei parului si, implicit, la caderea acestuia.

pareri medicale stresul si caderea parului

Pentru reducerea oboselii, administrează în prima parte a zilei Dr. Hart Magneziu forte 300mg - un plic dizolvat într-un pahar cu apă.

Complexul de vitamine și minerale pentru îngrijirea părului, pielii și unghiilor de la Dr. Hart stimulează procesul de regenerare a acestora.

Se recomandă administrarea unui comprimat pe zi, după masă.

Pentru îngrijirea părului, folosește Crescina HFSC RE-GROWTH 500 SAMPON femei, îmbogăţit cu cisteină, lisină, glicoproteină și utilizează tratamentul topic Crescina re-growth HFSC 500 femei, cinci zile pe saptamana cu doua zile pauza.

Crescina Re-Growth este un produs cosmetic sub forma de fiole care stimuleaza regenerarea fiziologica a parului in zone ale scalpului care prezinta subtiere, in cazul in care bulbii pilosi nu sunt complet atrofiati.

MAI POTI CITI