Pareri BOMBOVIT acadele Naturalis pentru durerea in gat. Info prospect, preturi.

Bombovit Naturalis, parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,61.

1. Pareri Pozitive - 2,60
2. Sentiment Negativ- 0,70
3. Sentiment Neutru - 1,70

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Bombovit (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,59
Certitudine - 0,32
Nesiguranta - 0,17
pareri acadele bombovit naturalis pentru durerea in gat

Emotia parerilor referitoare la Bombovit (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,58
Anticipare - 0,56

Acadelele Bombovit de la Naturalis calmeaza iritatiile de la nivelul gatului, laringelui si mucoasei bucale.

Aceste acadele pentru dureri in gat contin in compozitie extracte de cimbru-de-cultura, salvie, acerola, zinc, rutin, vitaminele C si D3.

Acadelele Bombovit au o formula hipocalorica, fara zahar, nu contin gluten, arome sau coloranti alimentari. Au gust placut de zmeura.

Acadelele Bombovit sunt recomandate copiilor cu varsta pestre trei ani, dar si adultilor cu diabet ori persoanelor care urmeaza o dieta hipocalorica, deoarece au o formula fara zahar si doar 14 kcal pe acadea.

Lipsa zaharului le face ideale pentru copii, deoarece contribuie la mentinerea mineralizarii dintilor si previne aparitia cariilor.

Bogat in vitamine (A, B complex, C, E, K) si minerale (fier, calciu, mangan, zinc etc.), cimbrul-de-cultura are actiune antiseptica, antifungica, antitusiva si este recunoscut ca fiind un antibiotic natural puternic. 

Recunoscuta ca o sursa excelenta de vitamina C, acerola sau visina tropicala este utilizata in intreaga lume ca remediu eficient pentru raceala, infectia gingiilor, problemelor dentare etc.

Prin intarirea sistemului imunitar, zincul joaca un rol extrem de important in protectia organismului impotriva infectiilor virale, bacteriene si fungice. 

Ca si vitamina C, zincul ajuta la diminuarea simptomelor racelii, la prevenirea acesteia si la scaderea perioadei de convalescenta. 

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.

MAI POTI CITI