Pareri CEAI VERDE Sansa Vietii BIO, Sonnentor. Informatii prospect, preturi.

Ceai Verde - Sansa Vietii Bio, Sonnent, parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,60.

1. Pareri Pozitive - 2,40
2. Sentiment Negativ- 0,60
3. Sentiment Neutru - 1,00

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Ceai Verde - Sansa Vietii Bio (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,33
Certitudine - 0,56
Nesiguranta - 0,18
Pareri forumuri Ceai Verde Sansa Vietii Bio, Sonnentor

Emotia parerilor referitoare la Ceai Verde - Sansa Vietii Bio (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,62
Anticipare - 0,57

Comform prosectului, Ceaiul Verde - Sansa Vietii Bio reprezinta o combinatie seducatoare de plante (ceai verde de iasomie, coriandru, fenicul, ghimbir, lemn dulce, anason, bucatele de scortisoara, roinita, menta, albastrele si extract de vanilie cu burbon) cu ceai verde si ajuta la savurarea momentelor de bucurie.

Ingrediente compozitie Ceaiul Verde - Sansa Vieti: 20% ceai verde, iasomie, coriandru, fenicul, ghimbir, lemn dulce, anason, bucatele de scortisoara, roinita, menta, albastrele si extract de vanilie cu burbon.

Ghimbirul este recomandat ca adjuvant in tratamentul a numeroase afectiuni: sensibilitate la frig, dureri de gat, guturai, astm, gripa in faza incipienta, reumatism, rau de masina, rau de miscare, rau de inaltime, senzatie de voma persistenta, tulburari de apetit, digestie dificila, indigestie, gastrita hipoacida, astenie fizica si psihica, convalescenta, balonare, frigiditate.

Roinita reprezinta o planta medicinala cunoscuta pentru efectele ei terapeutice asupra afectiunilor stomacului (calmeaza spasmele stomacale, elimina gazele din stomac), calmeaza starile nervoase, inlatura diareea, mareste secretia biliara, echilibreaza digestia, si stimuleaza pofta de mancare.

Albastrelele sunt indicate in afectiuni renale si ale veziculei urinare, stimularea secretiei de urina in caz de edeme si pareza renala; in boli de ficat, dischinezie biliara, dispepsii (indigestii), diaree; in tuse, bronsite, febra

Coriandrul are un continut bogat in siliciu, acid linoleic, taninuri si vitamina C, avand efecte tonifiante si stimulante asupra organismului.

Pretul unei cutii cu 18 plicuri de Ceai Verde Sansa Vietii Bio, Sonnentor era de aproximativ 14 lei.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.
MAI POTI CITI