Pareri MIEREA cu Fulgi de AUR Apiland. Tratament cosmetic Anti-Imbatranire Eficient.

MIERE de Albine cu Fulgi de AUR Apiland, parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,62.

1. Pareri Pozitive - 2,50
2. Sentiment Negativ- 0,70
3. Sentiment Neutru - 1,80

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Dulcolax (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,57
Certitudine - 0,30
Nesiguranta - 0,18
pareri forumuri miere de albine cu fulgi de aur

Emotia parerilor referitoare la (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,66
Anticipare - 0,63

Daca eşti în căutarea unui cadou elegant, sofisticat, inedit, prin care să impresionezi persoana iubită, superiorul sau partenerul de afaceri cei de la ApiLand au exact cadoul de care ai nevoie!

Mierea cu fulgi de aur reprezintă un cadou exclusivist, cu totul deosebit, ce va surprinde prin gustul, aspectul şi proprietăţile sale până şi cele mai rafinate persoane.

Acest produs este o noutate absolută în România şi este fabricat în ediţie limitată. În plus, produsul are un ambalaj elegant, ce conturează imaginea unui cadou preţios şi sofisticat.

Mierea cu fulgi de aur conţine miere crudă de salcâm 100% naturală şi fulgi de aur alimentar de 23 kt. 

Datorită compoziţiei sale complexe, mierea crudă de salcâm este un excelent tonic pentru organism, întăreşte imunitatea, combate oboseala şi are efect antioxidant. 

Fulgii de aur alimentar de 23 kt potenţează efectul antioxidant al mierii, ajutând la regenerarea celulelor şi contribuind la eliminarea stresului.

Mierea cu fulgi de aur este folosită cu succes şi ca tratament cosmetic anti-îmbătrânire, deoarece are un puternic efect hidratant şi antioxidant, prevenind astfel apariţia ridurilor şi redând aspectul luminos şi tânăr al tenului.

Ingreciente compozitie: 300g Miere crudă de salcâm, 20mg fulgi de aur alimentar 23 karate.

Pretul unui borcan de Miere cu fulgi de aur avea pretul de aproximativ 89 lei la momentul analizei de sentiment. (Verifica OFERTA curenta)

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.

MAI POTI CITI