Pareri RASINA Mumie Mumio beneficii mari contraindicatii reduse. Info prospect, preturi.

RASINA Mumie Mumio, parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,62.

1. Pareri Pozitive - 2,60
2. Sentiment Negativ- 0,80
3. Sentiment Neutru - 1,60

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la rasina mumie (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,32
Certitudine - 0,58
Nesiguranta - 0,18
pareri forumuri rasina mumie rasina muntilor beneficii

Emotia parerilor referitoare la rasina muntilor mumie (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,63
Surpriza - 0,57

REZUMAT PROSPECT

Mumio - Rasina muntilor - mai este cunoscut si sub numele de: asfalt, braga, balsam, suc de stanca, cunoscut din cele mai vechi timpuri.

Rasina mumie se gaseste in stanci greu accesibile pentru oameni, in pesteri sub forma de concretiune, concentrari de turturi. 

Rasina Mumio curatata si demineralizata este de culoare cafeniu inchis, o masa lipicioasa si vascoasa care se inmoaie la caldura mainilor avand un miros specific de smoala si un gust amar la dizolvarea in apa.

Ca biostimulator, rasina mumie influenteaza pozitiv organismul uman, reprezinta un mijloc antitoxic, adaptogenic si intaritor, restabileste functionarea scazuta a nervilor periferici sau a centrilor de analiza ai creierului, participa la biosinteza celulelor, activeaza sistemul imunitar, regleaza procesele oxidanto – restabilizatoare.

Exista o gama foarte larga de boli care se pot trata cu ajutorul produsului Mumio . 

Majoritatea doctorilor, care au folosit Mumio in tratamente in diferite clinici moderne aduc date importante despre proprietatile acestuia si despre modul in care acesta vindeca diferite boli. 

Compozitie rasina Mumie Mumio: Mumio contine 30mg Acid Fulvic (minim 15%) si un complex de sunstante organice naturale, active biologic (derivati de aminoacizi fenilacetici, acizi benzoici, steroizi vegetali, fosfatide, albumine, rezine, acizi huminici, aminoacizi (glicerina, serina, alanina, lisina, argiina, leucina, tirozina, fenilalanina, acid glutamic, acid aspartic, metionina, valina), acizi organici (adipic, succinic, citric,oxalic), vitamine (P,B1, B6, B12), micro si macro elemente (cupru, fier, zinc, cobalt, potasiu, calciu, fosfor, magneziu, iod,aluminiu,cadmiu, crom, bismut, nichel, titan, molibden, vanadiu, siliciu, sodiu, bor, beriliu), toate in forma organica, chelatinizate.

Administrare rasina mumie:

Se consuma dizolvat in sucuri, apa, miere, ceai, lapte datorita solubilitatii sporite. Se aplica si extern ca unguent. 

Cantitatea de Mumio pentru o administrare: 0.2 - 0.4 - 0.5 g in functie de greutate, 

astfel: pana la 70 kg - 0,2 g (de 1-2 ori pe zi); 

pana la 80 kg - 0,3 g (de 1-2 ori/zi); 

pana la 90 kg - 0,3-0,4 g (de 1-2 ori pe zi); 

peste 90 kg - 0,5 g (de 1-2 ori pe zi). 

Cantitatea necesara de extract de Mumio pentru o serie de tratament este de pana la 10-25 g functie de greutatea corporala.

Contraindicatii rasina mumie: nu se recomanda a fi folosita de copii pana la 12 ani, femei gravide sau care alapteaza, in cazul maladiei nefrolitiazice. In perioada utilizarii alcoolul este contraindicat.

ATENTIE! Marirea cantitatii administrate nu amplifica efectele pozitive.

Atentionari speciale: acest supliment nutritiv nu inlocuieste un regim alimentar variat si nu se substituie tratamentelor prescrise de medicul sau farmacistul dumneavoastra.

Preturile rasinii mumie variaza intre 20 lei 30 capsule si 37 lei 60 capsule.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.

MAI POTI CITI