Pareri RETINOVIT Capsule Vitamine pentru Ochi prospect, compoziție, preturi.

Retinovit Nutrimas, părerea recenziilor din farmaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate cu topicuri despre vitamine pentru sănătatea ochilor- Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratețe 0,61.

1. Pareri Pozitive - 2,60
2. Sentiment Negativ- 0,80
3. Sentiment Neutru - 1,60

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Retinovit  (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,56
Certitudine - 0,30
Nesiguranță - 0,17
pareri forumuri retinovit vitamine pentru ochi

Emoția părerilor referitoare la Retinovit (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Surpriza - 0,57
Anticipare - 0,64

Conform prospectului Retinovit și îmbunătățește structura aparatului ocular si ajuta la menținerea acuității vizuale prin ameliorarea sensibilității celulelor fotoreceptoare.

Retinovit este indicat pentru mărirea acuității vizuale la persoanele care desfășoară activități care solicita intens vederea si întârzierea proceselor degenerative de la nivelul analizatorului optic, îndeosebi la persoanele in vârstă.

Prin efectele sale Retinovit protejează cristalinul, retina si macula: reduce nivelul radicalilor liberi prin efect puternic antioxidant.

Vitaminele pentru ochi, Retinovit, creste rezistenta capilarelor sangvine si scade permeabilitatea celulara plus ca stimulează microcirculatia venoasa care îndepărtează excesul de lichid din spatiile intercelulare, contribuind la resorbția edemelor din jurul ochilor.

Ingrediente compoziție Retinovit: Extract din flori de galbenele ( Calendula officinalis), capsula: gelatina, benzoat de sodiu; extract din seminte de Morcov (Daucus carota), extract din fructe de Afin (Vaccinium myrtillus), extract din radacini de Ginseng (Panax ginseng), extract din frunze de Ginkgo biloba, extract din samburi de struguri (Vitis vinifera), sulfat de zinc, vitamina E, vitamina C, luteina, agent de incarcare: fosfat dicalcic; mezo-zeaxantina, gluconat de cupru, zeaxantina 10%.

Luteina este un pigment galben care se gaseste in celulele fotosensibile din fundul ochiului dar si in unele legume si plante cu frunze verzi. Modul de actiune al luteinei se realizeaza prin anihilarea radicalilor liberi care pot afecta ochiul si ulterior se prezinta ca un filtru, pigmentul sau absorbind razele UV care ranesc ochiul.

Zaexantina face parte tot din grupul caratenoizilor si este un fitonutrient inrudit cu luteina. Beneficiile acesteia constau in îmbunatățirea contrastului  vizual si adaptarea cu ușurința la lumini puternice (farurile masinilor sau lumina soarelui).

Antoxianidele din compoziția afinelor au capacitatea de a proteja celulele fotoreceptoare ale retinei si pot contribui la mentinerea nivelului fiziologic al conținutului de colagen din ochi. Efectul benefic exercitat asupra sistemului circulator se manifesta si la nivelul vascularizării ochiului, contribuind astfel si la hranirea corespunzătoare a acestuia.

Mod de administrare Retinovit: 1 capsula pe zi sau conform recomandării specialistului.

A nu se depăși doza recomandata  pentru consumul zilnic.

Contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului.

La momentul analizei, pretul unei cutii cu 90 capsule de Retinovit era de aproximativ 92 lei.


MAI POTI CITI