Pareri RETINOVIT Capsule Vitamine pentru Ochi. Informatii prospect, preturi.


Retinovit Nutrimas, parerea recenziilor din farmaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,61.

1. Pareri Pozitive - 2,60
2. Sentiment Negativ- 0,80
3. Sentiment Neutru - 1,60

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Retinovit  (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,56
Certitudine - 0,30
Nesiguranta - 0,17
pareri forumuri retinovit vitamine pentru ochi

Emotia parerilor referitoare la Retinovit (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Surpriza - 0,57
Anticipare - 0,64

Conform prospectului Retinovit i mbunatateste structura aparatului ocular si ajuta la mentinerea acuitatii vizuale prin ameliorarea sensibilitatii celulelor fotoreceptoare.

Retinovit este indicat pentru marirea acuitatii vizuale la persoanele care desfasoara activitati care solicita intens vederea si intarzierea proceselor degenerative de la nivelul analizatorului optic, indeosebi la persoanele in varsta.

Prin efectele sale Retinovit protejeaza cristalinul, retina si macula: reduce nivelul radicalilor liberi prin efect puternic antioxidant.

Vitaminele pentru ochi, Retinovit, creste rezistenta capilarelor sangvine si scade permeabilitatea celulara plus ca stimuleaza microcirculatia venoasa care indeparteaza excesul de lichid din spatiile intercelulare, contribuind la resorbtia edemelor din jurul ochilor.

Ingrediente compozitie Retinovit: Extract din flori de galbenele ( Calendula officinalis), capsula: gelatina, benzoat de sodiu; extract din seminte de Morcov (Daucus carota), extract din fructe de Afin (Vaccinium myrtillus), extract din radacini de Ginseng (Panax ginseng), extract din frunze de Ginkgo biloba, extract din samburi de struguri (Vitis vinifera), sulfat de zinc, vitamina E, vitamina C, luteina, agent de incarcare: fosfat dicalcic; mezo-zeaxantina, gluconat de cupru, zeaxantina 10%.

Luteina este un pigment galben care se gaseste in celulele fotosensibile din fundul ochiului dar si in unele legume si plante cu frunze verzi. Modul de actiune al luteinei se realizeaza prin anihilarea radicalilor liberi care pot afecta ochiul si ulterior se prezinta ca un filtru, pigmentul sau absorbind razele UV care ranesc ochiul.

Zaexantina face parte tot din grupul caratenoizilor si este un fitonutrient inrudit cu luteina. Beneficiile acesteia constau in imbunatatirea contrastului  vizual si adaptarea cu usurinta la lumini puternice (farurile masinilor sau lumina soarelui).

Antoxianidele din compozitia afinelor au capacitatea de a proteja celulele fotoreceptoare ale retinei si pot contribui la mentinerea nivelului fiziologic al continutului de colagen din ochi. Efectul benefic exercitat asupra sistemului circulator se manifesta si la nivelul vascularizarii ochiului, contribuind astfel si la hranirea corespunzatoare a acestuia.

Mod de administrare Retinovit: 1 capsula pe zi sau conform recomandarii specialistului.

A nu se depasi doza recomandata  pentru consumul zilnic. Contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului.

La momentul analizei, pretul unei cutii cu 90 capsule de Retinovit era de aproximativ 92 lei.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la produsele NATURISTE oferite de VEGIS, intrati aici.
Comentarii