Pareri Siliciu, Colagen si Minerale DAKINI ESSENTIAL piele sanatoasa. Info prospect, preturi.

Siliciu, Colagen si Minerale DAKINI ESSENTIAL, parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,61.

1. Pareri Pozitive - 2,50
2. Sentiment Negativ- 0,90
3. Sentiment Neutru - 1,60

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Siliciu, Colagen si Minerale DAKINI ESSENTIAL (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,59
Certitudine - 0,30
Nesiguranta - 0,20
pareri-forum-dakini-essential-siliciu-colagen-si-minerale-ananas

Emotia parerilor referitoare la Siliciu, Colagen si Minerale DAKINI ESSENTIAL (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Surpriza - 0,59
Incredere - 0,53

Siliciul, zincul şi magneziul din compozitia suplimentului natural Dakini Essential contribuie la menţinerea sănătăţii pielii, articulaţiilor, unghiilor şi părului.

Pielea este formata în principal din colagen. Aceasta proteină fibroasă conferă fermitate pielii, elasticitate şi supleţe. 

De-a lungul timpului expunerea la soare, vârsta, fumatul, dieta săracă, etc., pot ataca pielea. Fibrele de colagen se deteriorează în derm; apar ridurile, faţa îşi pierde tonusul. 

În plus faţă de colagenul marin, această reţetă furnizează vitamina C, de origine naturală, care participă la sinteza colagenului şi ajută la combaterea radicalilor liberi parţial responsabili de îmbătrânire, în general, şi de cea a pielii, în special.

Unghiile, pielea si parul au nevoiede siliciu pentru a-si conserva integritatea, coeziunea si tonusul. De asemenea, contribuie la asimilarea fosforului, care este foarte important pentru sănătatea creierului şi asimilarea vitaminei B1.

Siliciu onferă supleţe pielii şi elasticitate pereţilor vasculari. O alimentaţie bogată în siliciu poate preveni osteoporoza, ateroscleroza (îngroşarea pereţilor arteriali), ridarea tenului, subţierea şi căderea părului, ruperea unghiilor şi apariţia cariilor.

Colagenul continut de acest produs este natural, provenit din sursa marină, prin hidroliza enzimatică specifică. 

De asemenea trebuie mentionat faptul că a fost obiectul a două studii clinice în care s-a demonstrat concret eficacitatea colagenului de a crește hidratarea pielii, de a reduce ridurile și de a îmbunătăți fermitatea și elasticitatea pielii.

Ingrediente compozitie Siliciu, Colagen si Minerale DAKINI ESSENTIAL: apă purificată; fructoză, colagen hidrolizat marin; Coada calului (Equisetum arvense) fluid extract 7 % silica; Vegesil (silica din tărâţe de orez); vitamina C / acid ascorbic; sulfat de Zn; Sulfat de Mg ; Collasil OSA (sursă de siliciu); acid hyaluronic, Sorbat de K (conservant), aromă (ananas), Guma xantan.

Mod de administrare Siliciu, Colagen si Minerale DAKINI ESSENTIAL conform prospectului:
A se agita înainte de folosire!

Adulţi: 20 ml (capac dozator) soluţie buvabilă, doză unică, dimineaţa înainte de masă sau seara înainte de culcare.

A se citi prospectul înainte de utilizare!

Se recomandă agitarea energică a flaconului înainte de utilizare! (Verifica Preturile)

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.