Pareri Tractopon Crema cu uree 30% adjuvant tratamentul ciupercii unghiei si al psoriazisului. Info prospect, preturi.

Tractopon Crema cu uree 30%, parerea recenziilor din farmaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,62.

1. Pareri Pozitive - 2,80
2. Sentiment Negativ- 0,90
3. Sentiment Neutru - 1,30

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Tractopon Crema cu uree 30% (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,58
Certitudine - 0,36
Nesiguranta - 0,20
pareri forum crema cu uree 30 tractopon pentru psoriazis

Emotia parerilor referitoare la Tractopon Crema cu uree 30% (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Incredere - 0,64
Anticipare - 0,54

Conform informatiilor din prospect, Crema cu uree Tractopon de la Vectem pentru piele uscata este crema cu cel mai mare continut in uree (30%) si ingrediente emoliente, special formulat pentru ingrijirea intensiva a anumitor zone: genunchii, coatele, talpile picioarelor, palmele, degetele, cand acestea prezinta uscaciune excesiva, un aspect fisurat si se descuameaza foarte usor.

Crema Tractopon 30% uree este adjuvant in tratamentul ciupercii unghiei, al psoriazisului.

Odata ce aspectul pielii s-a imbunatatit, se recomanda utilizarea pe mai departe a cremei Tractopon cu uree 15% pentru intretinere.

Crema Tractopon combina o baza emolienta putin grasa cu ingrediente avand proprietati benefice pentru pielea uscata, aspra sau/si cu tendinta de a se ingrosa (de a dezvolta hiperkeratoza):

a) Ureea, pe langa efectul de hidratare a stratului cornos (prin care amelioreaza remarcabil aspectul pielii uscate, descuamate si cu tendinta de fisurare), inlatura pielea descuamata si incetineste cresterea excesiva sau haotica a stratului cornos care, datorita anumitor afectiuni, se descuameaza in mod accelerat sau produce zone ingrosate si aspre care se transforma in calozitati.

b) Vitamina F este un amestec de acizi grasi polinesaturati, dintre care acizii linoleic si linolenic sunt esentiali pentru piele. 

Aplicati topic, prin proprietatile lor emoliente, protectoare si nutritive, produc o ameliorare remarcabila a pielii uscate, scuamoase si devitalizate, deoarece au un rol important in regenerarea elementelor responsabile de mentinerea hidratarii cutanate si a flexibilitatiisi coeziunii stratului cornos.

c) Lanolina este formata dintr-un amestec de compusi grasi foarte asemanatori cu lipidele naturale ale pielii. 

Lanolina contribuie la inlocuirea si mentinerea unui nivel optim de lipide in epiderm, pastrand flexibilitatea si impiedicand deshidratarea si descuamarea.

Mod de utilizare crema Tractopon cu uree 30%:

a) Picioare
Aplicati o data sau de doua ori pe zi. Spalati si uscati pielea, apoi aplicati crema printr-un masaj usor, insistand in special pe zonele mai uscate si aspre , precum si la nivelul calcaielor fisurate. Folosirea regulata a cremei duce la obtinerea unor rezultate foarte bune. Dupa aplicare, crema nu lasa film gras.

b) General (maini, genunchi, coate, gambe)
Aplicati o data sau de doua ori pe zi sau la doua zile, in functie de uscaciunea si asprimea pielii. Masati usor, pana la absorbirea cremei. Dupa absorbtia cremei nu ramane film gras.

Precautii in utilizarea cremei cu uree 30% Tractopon: Evitati aplicarea cremei pe zone cu solutii de continuitate (taieturi) si pe fisuri care sangereaza, deoarece ureea provoaca prurit la nivelul acestora.

La momentul analizei pretul Tractopon crema cu uree – 30% tub cu crema 40 ml era de aproximativ 18 lei.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.


MAI POTI CITI